Πέμπτη 29 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
«Επιτυχία η διάσπαση»!

Την αγωνία του για το πότε θα αποσυρθούν οι αγωνιζόμενοι ξωμάχοι από τα μπλόκα, προσπαθεί να κρύψει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γ. Καρατζαφέρης, αλλά δεν μπορεί. «Το θέμα δεν είναι μόνο πότε θα ανοίξουν οι δρόμοι» είπε χτες, σχολιάζοντας τις αγροτικές κινητοποιήσεις, δείχνοντας ότι για τον ίδιο και το κόμμα του, η απόσυρση του λαού από τους δρόμους του αγώνα είναι ζητούμενο. Το θέμα είναι πότε θα βγει η «Ελλάδα από την ευρωπαϊκή απαξία».

Αγωνιά κι αυτός για την εικόνα της χώρας απέναντι στους μηχανισμούς του μεγάλου, ευρωενωσιακού, μονοπωλιακού κεφαλαίου. Ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου, τι πρέπει να γίνει με τα μπλόκα και τις - στην πραγματικότητα στημένες - αντιπαραθέσεις εξαιτίας των κλειστών δρόμων, ο Καρατζαφέρης βρήκε να πει ότι «πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους», άρα και οι αγρότες.

Ο δε εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Βελόπουλος, βρήκε μεταξύ άλλων να πει ότι «η πρώτη και μοναδική επιτυχία της κυβέρνησης στο αγροτικό θέμα είναι η διάσπαση των αγροτών, που κάποιοι από αυτούς παγιδεύτηκαν στην κομματική μέγκενη». Αποδοκιμαστέες οι αντιλήψεις τους, οι μεθοδεύσεις και η τακτική τους, από κάθε γνήσια λαϊκό άνθρωπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ