Πέμπτη 29 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Στην τελική ευθεία για την υπερκάλυψη

Στο 89,20% έφθασε η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου την περασμένη Δευτέρα

Κατά 89,20% καλύφτηκε την περασμένη Δευτέρα το πανελλαδικό πλάνο της δίμηνης (Δεκέμβρης - Γενάρης) Οικονομικής Εξόρμησης που έχει προκηρύξει η ΚΕ του ΚΚΕ προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου και για την ολοκλήρωση της διάσωσης του αρχείου με τη στέγασή του σε ένα σύγχρονο και ασφαλές κτίριο.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία πριν τη λήξη της οικονομικής εξόρμησης, τα μέλη, οι οπαδοί και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ εντείνουν τις προσπάθειές τους σε όλη τη χώρα για την κάλυψη και υπερκάλυψη των πλάνων. Τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά και τα «άλματα» που πραγματοποίησαν οι περισσότερες Κομματικές Οργανώσεις πλησιάζοντας την κάλυψη των πλάνων τους, αντανακλούν τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν, οι οποίες σε συνδυασμό με την πρόθυμη ανταπόκριση των ανθρώπων του μόχθου, που απ' το υστέρημά τους ενισχύουν το ΚΚΕ, δείχνουν ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους. Οι προσπάθειες όλων των μελών του Κόμματος και της νεολαίας πρέπει να κορυφωθούν καθώς η εξόρμηση οδεύει προς το τέλος της και με αποφασιστικότητα να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το άνοιγμα προς τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα ώστε να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.

Ως τη Δευτέρα πρώτη οργάνωση από πλευράς κάλυψης του πλάνου ήταν αυτή της Αττικής η οποία υπερκάλυψε το πλάνο με ποσοστό 110,83%, δεύτερη αυτή της Κεντρικής Μακεδονίας με ποσοστό 97,85%, τρίτη αυτή της Πελοποννήσου με ποσοστό 97,23% και ακολουθούσαν κατά σειρά οι ΚΟ Θεσσαλονίκης, Αθήνας, Κρήτης, Πειραιά, Στερεάς - Εύβοιας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Εξωτερικού, Βορειοδυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Αιγαίου.


Η ΚΝΕ είχε καλύψει το 85,36% του πλάνου, η ΚΟ του «902» το 73,00% και η ΚΟ του «Ριζοσπάστη» το 69,29%.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ