Πέμπτη 29 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Πέμπτη, η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ, θα περιοδεύσει σε εγκαταστάσεις της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και σε Κέντρα Υγείας σε Πέραμα και Σαλαμίνα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στις 7 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο Μόλο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι. Στις 9 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση ανέργων στην πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα. Στις 10 π.μ. περιοδεία σε στέκια μεταλλεργατών στο Πέραμα. Στις 10.30 π.μ. στο Κέντρο Υγείας Περάματος. Στις 12 μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στα Ναυπηγεία Κόρου, στη Σαλαμίνα. Στη 1 μ.μ. στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας.

-- Η ΚΟΒ Σητείας διοργανώνει συνεστίαση την Παρασκευή 30/1 στην ταβέρνα «Μόλος», οδός Καραβελάκη 5, στις 8.30 μ.μ.

-- Η ΚΟΒ Ιεράπετρας διοργανώνει συνεστίαση το Σάββατο 31/1 στις 7.30 μ.μ. στην ταβέρνα «Καλλιτέχνες».

-- Η ΚΟΒ Μελισσίων τιμώντας το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ διοργανώνει εκδρομή στη γενέτειρα του σ. Χαρίλαου Φλωράκη. Αναχώρηση το Σάββατο 31/1 στις 3 μ.μ. από τα γραφεία της Οργάνωσης, Λ. Δημοκρατίας 65. Την Κυριακή 1/2 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο μουσείο και στο μνήμα του σ. Χαρίλαου Φλωράκη στο Παλιοζογλώπι.

-- Η Αχτίδα Ανατολικής Υπαίθρου της ΚΟΘ του ΚΚΕ το Σάββατο 31/1 διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο «Θεσσαλονικιά».

-- Οι ΚΟ Θριασίου του ΚΚΕ πραγματοποιούν συνεστίαση το Σάββατο 31/1, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα «Ο κήπος» (οδός Γυφτέα, Ελευσίνα).

-- Η Αχτίδα Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟΑ διοργανώνει συνεστίαση, την Κυριακή 1/2, στη 1 μ.μ., στο κέντρο «Ποικίλη Στοά», Αγίου Φιλίππου 14, Μοναστηράκι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ