Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 2008 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η εκτροφή κατασταλτικών μηχανισμών...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΑΝ Ο «ΡΑΜΠΟ» των Εξαρχείων ήταν ...«μεμονωμένο περιστατικό», όπως μας λέει η κυβέρνηση, τότε μάλλον η ΕΛ.ΑΣ. τα έχει πολύ καλά με τη γενετική επιστήμη.

Γιατί μόνο με την ...κλωνοποίηση του εν λόγω «νταή» είναι δυνατό να πέτυχε το να διαθέτει τόσους ομοϊδεάτες του στα ΜΑΤ και στις αστυνομικές δυνάμεις που βλέπουμε αυτές τις μέρες «εν δράσει».

Εκτός αν ο αστυνομικός που απειλούσε με περίστροφο την Κυριακή διαδηλωτές διαφωνεί με αυτές τις πρακτικές, πράγμα που δε διαφαίνεται.

`Η μήπως οι κλοτσιές σε 14χρονα κοριτσάκια, οι μαζικοί ξυλοδαρμοί αναίσθητων, η εκτόξευση κοτρόνας, οι προκλητικές χειρονομίες, τα βρισίδια και τόσα άλλα ανήκουν στην ...επίσημη εκπαίδευση της αστυνομίας;

Εφόσον είναι έτσι να μας γνωρίσουν τους ...καθηγητές των αστυνομικών οι κυβερνώντες. Ετσι, για να τους ξέρουμε.

Και μη μας πουν ότι «άνθρωποι είναι κι αυτοί, έχουν τα νεύρα τους». Γιατί τα είδαμε τα αποτελέσματα και της ...«ανθρωπιάς» και της «νευρικότητας» αυτού του είδους.

Βέβαια, η ουσία του πράγματος είναι το ποιος δημιούργησε, συντηρεί και καλοθρέφει όλους αυτούς τους «ανθρώπινους» μηχανισμούς. Και γιατί...

Κι εδώ ούτε η ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ θέλει ή μπορεί να πει κουβέντα. Ξέρουν πολύ καλά τι ...φίδια έχουν θρέψει και τα θέλουν πανέτοιμα.

Ιδίως επειδή γνωρίζουν τι πολιτικές θα ακολουθήσουν και πόσο πολύ θα χρειαστεί να τις περιφρουρήσουν. Με κάθε τρόπο και κάθε τίμημα.

Αν προκειμένου να γίνει η δουλειά τους πρέπει να αθωωθούν μερικοί δολοφόνοι ή να κατηγορηθούν μερικές ζαρντινιέρες ...κομμάτια να γίνει.

Αν πάλι το ...υψηλό φρόνημα των μηχανισμών θέλει και μια καλή δόση φιλο-χουντικών ή φιλο-βασιλικών στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ