Τρίτη 9 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα

Μαζική ήταν η κινητοποίηση στη Λάρισα, που ξεκίνησε από τα γραφεία της ΝΕ του ΚΚΕ και συνεχίστηκε με μεγάλη μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους. Μεγάλες ήταν οι κινητοποιήσεις και σε Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Μαχητικές κινητοποιήσεις καταδίκης της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πραγματοποιήθηκαν χτες το βράδυ και σε Πάτρα, Καλαμάτα και Πύργο, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΚΚΕ.

Επίσης εκατοντάδες κομμουνιστές και κομμουνίστριες, Κνίτες και Κνίτισσες, οπαδοί και φίλοι του Κόμματος, άλλοι εργαζόμενοι και νεολαίοι στη Χαλκίδα, στη Λαμία, στη Λιβαδειά και στην Ιτέα.

Στα Γιάννενα, παρά το τσουχτερό κρύο, εκαντοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο και πραγματοποίησαν πορεία σε δρόμους της πόλης. Αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Αρτα και Πρέβεζα, ενώ σήμερα πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις από τις ΚΟ του ΚΚΕ στο Αγρίνιο στις 6 μ.μ. στην πλατεία Δημάδη, σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι την ίδια ώρα στις κεντρικές πλατείες των αντίστοιχων πόλεων.

Συγκέντρωση και πικετοφορία πραγματοποίησε η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ και το ΝΣ Χανίων της ΚΝΕ , χτες στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Γεφυροπλάστιγγας και αμέσως μετά ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ