Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ποιος τη χάρη μας...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΑΝΤΕ ΒΡΕ, σωθήκαμε πάλι! Ανοιξε ο πρωθυπουργός τα ταμεία χτες στη Βουλή και άπαντες ...κονόμησαν.

Τι διπλά δώρα Χριστουγέννων στους ανέργους, τι δυο δόσεις 250 ευρώ σε χαμηλόμισθους με στεγαστικό, τι επιδόματα θέρμανσης...

Κακώς εμφανίστηκε με κοστούμι και γραβάτα. Τη στολή του Αγίου Βασίλη έπρεπε να φορέσει και να βάλει τον Αλογοσκούφη με την Πετραλιά να ντυθούν τάρανδοι.

Κι όσοι έσπευσαν να αποδώσουν τη γαλαντομία στα πρόσφατα γκάλοπ που θέλουν το ΠΑΣΟΚ 5 μονάδες μπροστά, μάλλον βιάζονται και βλέπουν κοντόφθαλμα.

Γιατί τέτοιου είδους «δωράκια» (που είναι, φυσικά, αστεία, αν αναλογιστούμε την κατάσταση των εργαζομένων) άλλα δείχνουν...

Μην ξεχνάτε πως η κυβέρνηση μας μιλάει για κρίση «χωρίς ορίζοντα» κι έχει προεξοφλήσει ήδη αύξηση της ανεργίας.

Οπότε μαύρα μαντάτα έρχονται. Απλά, οι κυβερνώντες νομίζουν ότι είμαστε κάποιο είδος ...ημιάγριας φυλής, που μπορεί να «κάνει καλά» με χάντρες και καθρεφτάκια.

ΠΑΝΤΩΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΉ συζήτηση στη Βουλή, καταλάβαμε πολλά πράγματα για το ΠΑΣΟΚ, που δεν τα είχαμε αντιληφθεί...

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μην μπορεί να οδηγήσει ούτε ποδήλατο, όμως διεθνώς ...σκίζει.

Οπως μας τα είπε χτες, οι προτάσεις του αγγίζουν και ενώνουν όλους τους «Ευρωπαίους σοσιαλιστές» και με αρχηγό τον ίδιο μπορούν να δημιουργήσουν παγκόσμιο ρεύμα εξόδου από την κρίση.

Εννοείται, με αρχηγούς το δίδυμο ...Γιώργος Παπανδρέου - Μπάρακ Ομπάμα! Αλλωστε, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο νέος πλανητάρχης είναι και προοδευτικός.

Οπότε δε χρειάζεται να ανησυχούμε ιδιαίτερα. Ο ...«σοσιαλισμός» τους είναι ένα βήμα από την παγκόσμια επικράτησή του και όλα θα πάνε πρίμα.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ