Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα κεφάλια μέσα να σωθεί το σύστημα λέει ο ΛΑ.Ο.Σ

Δικομματισμός να 'ναι κι ότι να 'ναι. Αυτή είναι θέση του ΛΑ.Ο.Σ., όπως διατρανώνεται διαρκώς και αρμοδίως τις τελευταίες μέρες. Προχτές ο πρόεδρος Καρατζαφέρης διαμήνυε από τη συχνότητα του «Alter»: «(...) Πιστεύω ότι ο κ. Παπανδρέου μπορεί να δείχνει μια ανεπάρκεια, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ένα εκρηκτικό μείγμα».

Χτες στη Βουλή ο Καρατζαφέρης δήλωνε την πίστη του (και) στον Καραμανλή: «Οταν ο απέναντί μου, ο αντίπαλός μου δακρύζει στο μάτι δε θα του βάλω βελόνα μέσα. Του δίνω κολλύριο, ιδιαιτέρως αν συμβαίνει να είναι ο κυβερνήτης του αεροσκάφους στο οποίο είμαι κι εγώ μέσα (...) Είμαστε, λοιπόν, στη μέση μιας κρίσης (...) Εγώ αυτή τη στιγμή θα καθίσω να κάνω επιμερισμό αν φταίει ο καπετάνιος, ο μηχανικός, ή ο πρώην καπετάνιος, ή θα κοιτάξω να βγάλω τον κόσμο στη στεριά σίγουρα; (...) Δεν είμαστε σε μία νηνεμία, δεν είμαστε σε μία ηρεμία, για να αρχίζει ο καθένας να προσπαθεί να επιβάλει την παρουσία του στο εκλογικό σώμα ενόψει των εκλογών οποτεδήποτε γίνουν».

Και πώς να μη στηρίζει το δικομματισμό, εφόσον στηρίζει το σύστημα και την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική. Εξ ου και απεχθάνεται την όποια λαϊκή διεκδίκηση. Εξ ου και απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της εργατικής τάξης, τι βρήκε να ζητήσει; «(...) πρέπει εσείς που έχετε τα μεγαλύτερα μέσα (σ.σ:;!) στους χώρους κοινωνικής δράσης να τους πείτε ότι για ένα χρόνο δε χρειάζονται οι πολλές απεργίες ή οι διαδηλώσεις. Να κάνουμε απεργίες και διαδηλώσεις και να φωνάξουμε και να διεκδικήσουμε. Από πού να πάρει τι;». Τα κεφάλια μέσα, λοιπόν, γιατί οι καπιταλιστές χάνονται οι φουκαράδες. Πεινάστε μπας και σωθούν αυτοί, λέει ο φιλεύσπλαχνος πρόεδρος. Μόνο έρανο δεν πρότεινε για τα φτωχαδάκια, τους μεγαλοκεφαλαιούχους!!!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ