Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
«Δεν εφησυχάζουμε, εντείνουμε την προσπάθεια»

Με πείσμα και αποφασιστικότητα οι κομμουνιστές, οι κομμουνίστριες, οι φίλοι, οπαδοί και τα μέλη της ΚΝΕ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη πραγματοποιούν μεγάλο άνοιγμα στον κόσμο για να ενισχύσει και να στηρίξει και οικονομικά το ΚΚΕ. Ηδη τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά λίγες μόλις μέρες μετά την έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης, καθώς οι Νομαρχιακές Οργανώσεις έχουν κατορθώσει να καλύψουν ένα σημαντικό μέρος του πλάνου της Οργάνωσης.

«Εκτιμάμε ότι πήγαμε πολύ καλά μέχρι τώρα αφού ήδη είμαστε πάνω από το 30% της κάλυψης του πλάνου αλλά επιμένουμε για να πάμε ακόμη καλύτερα», δηλώνει ο Νίκος Φακιρίδης, υπεύθυνος οικονομικών του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ. Η ανταπόκριση των εργαζομένων μέχρι τώρα είναι συγκινητική, αφού θεωρούν την ενίσχυση του Κόμματος βασικό στοιχείο της υπεράσπισης των ταξικών συμφερόντων. Επίσης, ένας ακόμη λόγος που κινητοποιεί τόσο κόσμο είναι το γεγονός ότι με την Οικονομική Εξόρμηση συγκεντρώνονται χρήματα για να στεγαστεί το πολύτιμο Αρχείο του Κόμματος.

«Η απόφαση των κομμουνιστών της περιοχής μας είναι με το κουπόνι στο χέρι να φτάσουν και στο τελευταίο σπίτι, να ανοιχτούν σε όσο γίνεται περισσότερους εργαζόμενους και να ζητήσουν την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος. Ακόμη, η άμιλλα, μεμονωμένα, των συντρόφων αλλά και των Οργανώσεων βάσης που άρχισε από την πρώτη μέρα φέρνει καρπούς», επισημαίνει ο Ν. Φακιρίδης.

Για την Οικονομική Εξόρμηση στο Νομό Καβάλας, δηλώνει ο Δήμος Ζαχαριάδης, Γραμματέας της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ:

«Αν και το πλάνο της Οργάνωσης είναι πολύ μεγάλο πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να το καλύψουμε, αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις λίγες μέρες από την έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης έχουμε καλύψει το 33%. Υπάρχει ενθουσιασμός και για το λόγο ότι η προσπάθειά μας αυτή έχει σκοπό την οικοδόμηση του κτιρίου για το Αρχείο του Κόμματος. Να υπογραμμίσουμε πως όταν απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους υπάρχει πολύ θετικό κλίμα. Επίσης, να σημειώσουμε ότι οι Οργανώσεις Οικοδόμων, Παιδείας, Συνταξιούχων και η ΚΟ Ελευθερούπολης έχουν επιτύχει να καλύψουν ένα σημαντικότατο ποσοστό του πλάνου τους. Στόχος της Οργάνωσης είναι μέχρι τη Δευτέρα 16 του μήνα να καλύψουμε το 40% του πλάνου».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο καλός σχεδιασμός έφερε το ελπιδοφόρο ξεκίνημα(2009-12-08 00:00:00.0)
Αναπροσαρμόζουν τα οικονομικά πλάνα!(2009-01-22 00:00:00.0)
Συνεχίζουν με πείσμα και αποφασιστικότητα(2009-01-09 00:00:00.0)
Ορμητικό ξεκίνημα σε κλίμα ενθουσιασμού(2008-12-02 00:00:00.0)
Πανέτοιμες όλες οι δυνάμεις για την επιτυχία της Εξόρμησης(2008-11-27 00:00:00.0)
Με στόχο την υπερκάλυψη(1995-01-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ