Σάββατο 31 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τοπικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και άλλους φορείς, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Μήνα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης. Σήμερα Σάββατο 31 Μάη, στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Αθλητισμός και Ειρήνη» στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης. Την Τετάρτη 4 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Φλέμιγκ (Μνημείο Ηρώων, Λ. Ειρήνης), εκδήλωση με θέμα «Ολυμπισμός, αναβολικά και εμπορευματοποίηση», με ομιλητή τον Α. Μαρίνο, γιατρό. Θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα, ενώ θα υπάρξει και έκθεση με δημιουργίες για την ειρήνη από τα σχολεία της Ηλιούπολης.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας, σήμερα Σάββατο 31 Μάη, στις 7 μ.μ., στο χώρο της «Ελαιουργικής», διοργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης στην Κούβα και τη Βενεζουέλα.

-- Πορεία Ειρήνης πραγματοποιούν στην Ξάνθη αύριο Κυριακή 1 Ιούνη οι Επιτροπές Ειρήνης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η πορεία θα ξεκινήσει από το γήπεδο ΑΟΞ, στις 10.30 π.μ., και στις 12 το μεσημέρι θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων και θα χαιρετίσει εκπρόσωπος του φιλειρηνικού κινήματος της Τουρκίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ