Σάββατο 31 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Ελεήστε τους... .»

Τελικά δεν περνάει μέρα που ο υπουργός Πολιτισμού Μ. Λιάπης, να μη «διαλαλεί» την «αδυναμία» του ελληνικού κράτους να στηρίξει τον πολιτισμό χωρίς τη «βοήθεια» του κεφαλαίου (σ.σ. «χορηγοί»). Μετά τα πρόσφατα εγκώμια στο Ιδρυμα «Ωνάση» για τη χρηματοδότηση της ανακαίνισης της βιβλιοθήκης του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (με το «συγκλονιστικό» ποσό των 200.000 ευρώ που το ελληνικό δημόσιο «προφανώς»... δεν έχει) πριν λίγες μέρες μίλησε στην εκδήλωση «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011».

Εκεί είπε μεταξύ άλλων ότι «καλέσαμε σήμερα ιδιώτες χορηγούς για να στηρίξουν οικονομικά αυτή την προσπάθεια» επειδή... «η Ελληνική Πολιτεία δεν αντέχει να αναλάβει μόνη της όλο το κόστος και ελπίζουμε ότι οι χορηγοί θα μας στηρίξουν»! «Είμαι λοιπόν βέβαιος ότι μαζί, χορηγοί και Ελληνική Πολιτεία, με τη βοήθεια και των τεχνοκρατών, θα διοργανώσουμε τους Special Olympics το 2011 κατά τρόπο άψογο»!

Το κράτος του κεφαλαίου περνά με γοργούς ρυθμούς στην πλήρη εμπορευματοποίηση του πολιτισμού και του αθλητισμού. Το λαϊκό κίνημα οφείλει να εντείνει την αντίστασή του.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ