Σάββατο 31 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης που συνεχίζεται σε όλη τη χώρα, εντάσσονται και οι παρακάτω δραστηριότητες:

Σήμερα Σάββατο

-- Ο Κ. Αβραμόπουλος θα μιλήσει στις 9 μ.μ. στη Θέρμη (Πεζόδρομος Καραολή).

-- Η Αχτίδα Νότιων Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί στη θεατρική παράσταση με θέμα τη ζωή και το έργο του λογοτέχνη και θεατρικού συγγραφέα Μαξίμ Γκόρκι, στην αίθουσα του 1ου Λυκείου Καλλιθέας (Αιγέως 41-43 και Αγησιλάου, Τζιτζιφιές), στις 8 μ.μ.

-- Η ΚΟΒ Αγίου Νικολάου Λασιθίου πραγματοποιεί τα εγκαίνια των νέων της γραφείων, στις 6 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο Μ. Συντυχάκης. Στις 8.30 μ.μ., θα ακολουθήσει συνεστίαση της ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ σε υπαίθριο χώρο στο 1ο χιλιόμετρο Αγ. Νικολάου - Κριτσά (παλιά γραφεία).

-- Στη Μαρμαρίνη Λάρισας στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Αντ. Σκυλλάκος.

-- Στο Συκούριο Λάρισας, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Τ. Τσιόγκας.

Αύριο και μεθαύριο

-- Αύριο Κυριακή, στον Τύρναβο, στις 11 π.μ., θα μιλήσει ο Αντ. Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Τη Δευτέρα 2/6, η ΚΟΒ Ανω Ιλισίων διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία», στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ, Σειλιστρίας 9, στα Ανω Ιλίσια.

-- Τη Δευτέρα 2/6, οι ΚΟ Καισαριανής του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Αννας Μπαλλή «Ευτυχία Μορίκη: Η "μάνα" της Καισαριανής». Η παρουσίαση θα γίνει από την Δώρα Μόσχου, μέλος του Ιστορικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ και την Κάλια Παπαδοπούλου, πτυχιούχο Πολιτικών Επιστημών, στις 8 μ.μ., στον κινηματογράφο «ΑΙΟΛΙΑ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ