Παρασκευή 19 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ο κύριος πρόεδρος της ΓΣΕΕ

Eurokinissi

Ο κ. Γ. Παναγόπουλος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της ΓΣΕΕ, περιέγραψε προχτές τη στήριξή του στον Γιώργο Παπανδρέου ως εξής:

«(το ΠΑΣΟΚ, είπε) δεν είναι κόμμα ιδεολογίας, δηλαδή κόμμα κοινωνικής ομοιογένειας, αντιπολιτευτικής διαμαρτυρίας και προπαγάνδας για κάποιο σοσιαλιστικό όραμα ή πρότυπο, αλλά είναι κοινωνικός φορέας πολιτικής εξουσίας που λειτουργεί ως πολυταξικός και πολυσυλλεκτικός οργανισμός».

*

Επειδή ίσως να μην είστε εξοικειωμένοι με την ...ΠΑΣΟΚική διάλεκτο, ο κύριος πρόεδρος (της ΓΣΕΕ) το εξήγησε ακόμα περισσότερο:

«Αριστερά - είπε - δε σημαίνει προσέγγιση στις θέσεις του ΚΚΕ, οι οποίες είναι σκουριασμένες, αλλά διαφορετικό χειρισμό του κράτους και επιτόπιες παρεμβάσεις του ΠΑΣΟΚ στα κοινωνικά προβλήματα»...

*

Αν, πάντως, πάλι δεν καταλάβατε και χρειάζεστε επιπλέον στοιχεία γύρω από την «αριστερή στροφή» του ΠΑΣΟΚ, ιδού:

Δεν έχετε παρά να θαυμάσετε τον κ. Παναγόπουλο

(χτεσινή φωτ.)

να ποζάρει παρέα με γνωστούς εκπροσώπους των «νέων» και «σύγχρονων» ιδεών (όχι σαν αυτές τις «σκουριασμένες του ΚΚΕ, δηλαδή), τους κ.κ. Μαγγίνα και Δασκαλόπουλο (του ΣΕΒ), λίγο πριν στρογγυλοκαθίσει μαζί τους στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες του λεγόμενου κοινωνικού «διαλόγου» με αντικείμενο το Ασφαλιστικό...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ