Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα

Σε Πεντάλοφο και Μεσαίο περιόδευσε χτες το βράδυ ο Αγγελος Τζέκης, υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ

Ο Αγγελος Τζέκης
Ο Αγγελος Τζέκης
Να μη χάσουμε άλλη ευκαιρία. Με ισχυρό ΚΚΕ μπορούμε καλύτερα να αντιπαλέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική. Την αντιλαϊκή επίθεση που και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση μετά τις εκλογές. Αυτό το μήνυμα μετέφερε στους αγρότες, στους νέους, στον εργαζόμενο λαό που ζει στην ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης, ο Αγγελος Τζέκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες βράδυ σε Πεντάλοφο και Μεσαίο.

Οπως είπε, κριτήριο ψήφου πρέπει να αποτελέσουν οι επιπτώσεις στην αγροτιά και το βίαιο ξεκλήρισμα που συντελείται, η ανεργία, κύρια στους νέους, η υποβάθμιση της υγείας και η εμπορευματοποίησή της, η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα, στη σύνταξη, στο δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν παιδεία, ο συγκοινωνιακός αποκλεισμός, η καταστροφή του φυσικού πλούτου και η παράδοσή τους στους κερδοσκόπους της γης. Ολα τα προβλήματα που βιώνει ο εργαζόμενος λαός.

Ο Αγγελος Τζέκης, τους κάλεσε να μην υποκύψουν στη μοιρολατρία και τους εκβιασμούς, να κλείσουν τα αυτιά στις σειρήνες του συμβιβασμού πως τάχα αυτή είναι η μοίρα μας, να προσκυνάμε την πλουτοκρατία και τα κόμματά της. Να σηκώσουν το μπόι τους, να δείξουν τη δύναμή τους, υπερψηφίζοντας μαζικά το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ