Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θα χάψουν τη δημαγωγία;..

Με την ακατάσχετη δημαγωγία και διγλωσσία που υπάρχει σε όλα τα επιμέρους θέματα της αγροτικής οικονομίας, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ επιδιώκουν: Να αποκρύψουν ότι έχουν την ίδια αντιαγροτική πολιτική, που δε διαφέρει ούτε στον τρόπο διαχείρισης. Να κουκουλώσουν τις ευθύνες τους για τις αδιαμφισβήτητες καταστροφικές συνέπειες που έχει προκαλέσει η πολιτική τους στους μικρομεσαίους αγρότες. Να συγκαλύψουν την προκλητική κερδοφορία που εξασφάλισε η πολιτική τους στους εμποροβιομηχάνους και τα καρτέλ. Να εγκλωβίσουν τους μικρομεσαίους αγρότες στα δίκτυα του δικομματισμού και να εκτονώσουν ανώδυνα την αγανάκτησή τους.

Ομως οι μικρομεσαίοι αγρότες ξέρουν από πρώτο χέρι τις συνέπειες της αντιαγροτικής πολιτικής τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ. Δοκίμασαν την εναλλαγή του δικομματισμού και τους βγήκε «μάπα το καρπούζι». Σε αυτές τις εκλογές ήρθε η ώρα να τους πληρώσουν με το νόμισμα που τους αξίζει. Να τους καταψηφίσουν και τους δυο, επειδή έχουν την ίδια αντιαγροτική πολιτική και επειδή με τη διγλωσσία τους υποτιμούν τη νοημοσύνη τους. Να ενισχύσουν και να συστρατευθούν με το ΚΚΕ, που είναι αντίθετο στην ΚΑΠ και τον ΠΟΕ, στηρίζει τους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς και πιστεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας που θα στηρίζεται στους παραγωγικούς συνεταιρισμούς των μικρομεσαίων αγροτών.

Με τους αγώνες και την ψήφο τους στο ΚΚΕ να δημιουργήσουν τις πολιτικές προϋποθέσεις για να εφαρμοστεί μια φιλοαγροτική πολιτική που θα διασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωσή τους, θα αναζωογονεί οικονομικά και κοινωνικά την ύπαιθρο και θα εξασφαλίζει φθηνά και υγιεινά τρόφιμα στο λαό μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ