Πέμπτη 14 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υποσχέσεις κοροϊδίας

Ανακοίνωση της ΚΟ Περάματος του ΚΚΕ για τις επισκέψεις του Γ. Παπανδρέου χτες και του Κ. Καραμανλή πρόσφατα στο Πέραμα

Πρόκληση χαρακτηρίζει η Κομματική Οργάνωση Περάματος του ΚΚΕ την επίσκεψη τόσο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, χτες, όσο και αυτή του πρωθυπουργού, πριν από πέντε μέρες στο Πέραμα, την πόλη «της ανεργίας, της φτώχειας και της εγκατάλειψης, που είναι συνέπεια των αντιλαϊκών πολιτικών τις οποίες όλα αυτά τα χρόνια υλοποιούν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

«Ζητάνε, επισημαίνεται, την ψήφο του λαού του Περάματος κάνοντας εξαγγελίες και δίνοντας υποσχέσεις κοροϊδίας στους εργαζόμενους», όταν αυτοί με την πολιτική τους απαξιώνουν και συρρικνώνουν τη Ζώνη, με αποτέλεσμα μόλις προχτές άλλοι δύο να προστεθούν στη λίστα των σακατεμένων, μετέτρεψαν το βιολογικό καθαρισμό της Ψυττάλειας σε βόμβα για το περιβάλλον, επεκτείνουν από κοινού τις εγκαταστάσεις των εταιρειών πετρελαιοειδών, τζογάρουν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, αυξάνουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, μετατρέπουν τους δήμους σε επιχειρήσεις χαρατσώνοντας τους εργαζόμενους, διογκώνουν την ανεργία, εντείνουν τη λιτότητα, εμπορευματοποιούν και διαλύουν Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια, και όλα αυτά για την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου. Την ίδια πολιτική ακολούθησαν και ακολουθούν και οι «εκλεκτοί» τους δήμαρχοι στην πόλη, χτες ο Ι. Λαγουδάκος της ΝΔ, σήμερα ο Ι. Γλύκας του ΠΑΣΟΚ.

«Οι εργαζόμενοι του Περάματος - συνεχίζει -, οι μικρομεσαίοι έχουν βγάλει πια τα συμπεράσματά τους. Ξέρουν ότι δεν έχουν τίποτα πια να περιμένουν από μια κυβέρνηση είτε της ΝΔ είτε του ΠΑΣΟΚ». «Σήμερα οι εργαζόμενοι είναι ανάγκη να εγκαταλείψουν τα δυο κόμματα του μεγάλου κεφαλαίου, να αποδυναμώσουν την εκλογική και πολιτική δυνατότητα του δικομματισμού να επιβάλλει νέα αντεργατικά μέτρα. Καμία εμπιστοσύνη ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μπορεί να αλλάξουν και να γίνουν κόμματα φιλολαϊκά».

Η Κομματική Οργάνωση καλεί τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους, τις γυναίκες, τη νεολαία τη δυσαρέσκειά τους να μην τη διοχετεύσουν προς τον ΣΥΝ και τον ΛΑ.Ο.Σ., τα αναχώματα του δικομματισμού, αλλά να στηρίξουν μαζικά το ΚΚΕ «δίνοντας νέα δυναμική στους αγώνες για μια καλύτερη ζωή».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δε σηκώνει παιχνίδια η εκτροπή του Αχελώου(2009-07-02 00:00:00.0)
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ φοβάται την πολιτική του ΚΚΕ(2009-05-22 00:00:00.0)
Στις εκλογές ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ο λαός ψηφίζοντας ΚΚΕ(2007-08-15 00:00:00.0)
ΚΚΕ για να χαμογελάνε οι εργαζόμενοι(2007-06-20 00:00:00.0)
Ψήφο στο ΚΚΕ που παλεύει για την κατάργηση των μονοπωλίων(2007-06-19 00:00:00.0)
Εκδήλωση για την ανακήρυξη του Σ. Παπασωτηρίου(2004-02-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ