Πέμπτη 14 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Αβε Βύρων»!

Τον έσπασαν στο ξύλο. Τους «θαύμασε» το πανελλήνιο να τον χτυπούν ανελέητα. Ενα μπουλούκι αφιονισμένων, οπλισμένων με το σήμα του νόμου, εξαχρειωμένων από το καθεστώς της ατιμωρησίας, φτιαγμένων να υπηρετούν μια πολιτική που έχει για αξεσουάρ τις σιδερογροθιές και τα δακρυγόνα, έπεσαν πάνω σε έναν φοιτητή και τον σακάτεψαν. Τον έστειλαν - κυριολεκτικά - στο νοσοκομείο. Σαν κοινοί «τραμπούκοι» εν υπηρεσία, τα «ηρωικά» - κατά Πολύδωρα - όργανα της Τάξης τσάκισαν τον Κύπριο φοιτητή. Ενώπιον του κυρίου διοικητή! Και τόσο «άντρες» που είναι, μετά ισχυρίστηκαν ότι για όλα έφταιγε η ...ζαρντινιέρα.

Η Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα έφριξε με την αγριότητα. Ο Πολύδωρας - που αρχικά είχε συγχαρεί (!) την Αστυνομία για τις επιδόσεις της - κατόπιν εξήγγειλε ΕΔΕ. Και τιμωρία.

Ε, λοιπόν, η «τιμωρία» αποφασίστηκε. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Αστυνομίας έκρινε τον κύριο διοικητή - που μπροστά του λιντσαρίστηκε ο φοιτητής, ενώ εκείνος παρακολουθούσε απαθής τις «ζαρντινιέρες με τη στολή» να «υπηρετούν τον πολίτη» - και του επέβαλε την ποινή της ...15ήμερης αργίας! Τόσο «εξοντωτική» ποινή!

«Αβε Βύρων»! Οι «πραίτορες» σε χαιρετούν!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ