Πέμπτη 20 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Να ενημερώσουμε τους νέους

Με όλες της τις δυνάμεις η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας ξεκινά από σήμερα την 10ήμερη Πολιτική Εξόρμηση για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, στο πλευρό του ΚΚΕ. Σε ερώτηση του "Ριζοσπάστη" σχετικά με τη συμβολή της ΚΝΕ στην Πολιτική Καμπάνια του Κόμματος ενάντια στο Μάαστριχτ, ο Λάζαρος Σορόπουλος,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, δήλωσε τα εξής:

"Φιλοδοξούμε να επικοινωνήσουμε πλατιά με τη νεολαία, μέσα από τις εξορμήσεις που έχουν προγραμματιστεί στους χώρους που εργάζονται, μορφώνονται, διασκεδάζουν οι νέοι. Επιδίωξή μας η ενημέρωση της νεολαίας για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, την αντιδραστική αναθεώρησή της, το χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τις τραγικές συνέπειες που επιφυλάσσει για το λαό και τη νεολαία αυτή η πορεία. Η προβολή της απαίτησης για τη διενέργεια δημοψηφίσματος, με τη συγκέντρωση χιλιάδων υπογραφών από νέους, ώστε να τοποθετηθεί τελικά άμεσα ο ελληνικός λαός για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, τα προγράμματα "σύνθλιψης" του λαϊκού εισοδήματος και των δικαιωμάτων του.

Στα πλαίσια αυτά κάθε Οργάνωση της ΚΝΕ έχει προγραμματίσει μαζικές εξορμήσεις σε νεανικούς χώρους, με επικεφαλής τα στελέχη της. Εχει σχεδιάσει την πολύπλευρη επικοινωνία της με τη νεολαία, για το ξεδίπλωμα της Καμπάνιας και την υλοποίηση των στόχων της. Πιο συγκεκριμένα για σήμερα και αύριο βάζουμε στόχο να εμφανιστούμε με τα υλικά της Καμπάνιας σε όλες τις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ, ενώ στις οργανώσεις της επαρχίας υπάρχει ανάλογος σχεδιασμός που επικεντρώνει σε χώρους νέων εργαζομένων και μαθητών. Παράλληλα σε κεντρικά σημεία των πόλεων (πλατείες κλπ.) από σήμερα θα υπάρχουν τραπεζάκια της ΚΝΕ με ανακοινώσεις και το κείμενο για τη συγκέντρωση υπογραφών. Ανάλογος σχεδιασμός υπάρχει και για τις επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος της Καμπάνιας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ