Σάββατο 30 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στο "Ιντερνέτ" μέσω ΟΤΕ

Στον κόσμο του "Ιντερνέτ" - έστω και με καθυστέρηση - θα μας "ξεναγεί" από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου ο ΟΤΕ, μέσω του δικτύου της θυγατρικής του εταιρίας ΟΤΕ - ΝΕΤ. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα του "Ιντερνέτ" θα προσφέρονται χωρίς χρέωση, για όλο το μήνα Δεκέμβριο που θα διαρκέσει και η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του δικτύου της εταιρίας, ενώ από τον Ιανουάριο θ' αρχίσει η κανονική του λειτουργία.

Η αρχική επένδυση σε εξοπλισμό ανέρχεται στα 450 εκατομμύρια και τα στελέχη της ΟΤΕ - ΝΕΤ φιλοδοξούν να προσφέρουν υπηρεσίες ποιότητας γεγονός, που όπως υποστηρίζουν θα επιτρέψει στην εταιρία να κερδίσει ένα σοβαρό μερίδιο της εγχώριας αγοράς, παράλληλα στους στόχους της είναι και η είσοδος στις αγορές των γειτονικών βαλκανικών κρατών.

Το δίκτυο της ΟΤΕ - ΝΕΤ έχει ταχύτητες 2Mbps σε όλες τις διασυνδέσεις των 9 κόμβων του στο εσωτερικό της χώρας και στο κύκλωμα του εξωτερικού, δηλαδή προς ΗΠΑ, μέσω της εταιρίας MCI. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα μπορούν να επισκέπτονται τον κόμβο της ΟΤΕ - ΝΕΤ στη διεύθυνση WWW. otenetgr όπου θα παρέχονται πληροφορίες μόνο για την πιλοτική λειτουργία του δικτύου.

Η πρόσβαση στο δίκτυο θα γίνεται με τον παρακάτω τρόπο: Αριθμός κλήσης 0965 - 55555 ενιαίος για όλη τη χώρα, όνομα χρήστη newuser για όλους τους χρήστες, κωδικός otenet για όλους τους χρήστες, και DNS 195.170.0.2. Διευκρινίζεται ότι η πρόσβαση από το δίκτυο του ΟΤΕ με τον παραπάνω ενιαίο αριθμό χρεώνεται από τον ΟΤΕ με τα αντίστοιχα τηλεπικοινωνιακά τέλη, αστικά ή υπεραστικά ανάλογα με την προέλευση της κλήσης.

  • Τον χημικό μηχανικό Στέργιο Νέζη - σύμφωνα με πληροφορίες, αφού επίσημη ενημέρωση από την πλευρά του ΟΤΕ δεν υπήρξε - θα προτείνει στην κυβέρνηση για τη θέση του νέου διευθύνοντα συμβούλου το ΔΣ του Οργανισμού για την επόμενη πενταετία. Στη χτεσινή του συνεδρίαση και χωρίς τις ψήφους των τριών εκπροσώπων των εργαζομένων που έχουν αποκλειστεί, το ΔΣ κατέληξε στη συγκεκριμένη πρόταση με δεύτερη επιλογή τον Ελληνοκαναδό κ. Τζοανάκο, όπως άλλωστε είχε προτείνει και η εταιρία ΚΑΝΤΟΡ, στην οποία είχε ανατεθεί ο διαγωνισμός για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ