Παρασκευή 19 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επιτυχίες της "Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας"

Ο υποψήφιος της "Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας" εκλέχτηκε εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Χανίων.

Ο Γ. Φραγκιαδάκης πήρε 89 ψήφους έναντι 62 του υποψήφιου της ΠΑΣΚΕ και βγήκε απ' τον πρώτο γύρο.

Στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου εργαζομένων στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κέρκυρας και αντιπροσώπων για την ΠΟΕΔΗΝ η "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα" πήρε 115 ψήφους (είχε 102) και τρεις έδρες στο ΔΣ. Η ΠΑΣΚΕ πήρε 135 ψήφους (είχε 140) και τέσσερις έδρες. Η Ενωτική Κίνηση (ΔΑΚΕ) πήρε 42 ψήφους (είχε 37) και διεκδικεί την τέταρτη έδρα απ' την ΠΑΣΚΕ. Επίσης οι Ανεξάρτητοι πήραν δέκα ψήφους.

Για την ΠΟΕΔΗΝ η ΔΕ εξέλεξε δύο αντιπροσώπους και η ΠΑΣΚΕ τρεις. (Πάντως τον τρίτο αντιπρόσωπο της ΠΑΣΚΕ τον διεκδικεί η ΔΑΚΕ).

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕ του Νοσοκομείου Κέρκυρας επισημαίνει ότι η επιτυχία της οφείλεται στους αγώνες της για τα προβλήματα των εργαζομένων στο νοσοκομείο, την αναβάθμιση της δημόσιας περίθαλψης και τη στάση αντίστασης που κράτησε σε αντεργατικές επιλογές της διορισμένης διοίκησης του νοσοκομείου, η οποία με την αυθαιρεσία και την αλαζονεία της ζημιώνει το νοσοκομείο και υποβαθμίζει τις παρεχόμενες υγειονομικές υπηρεσίες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ