Παρασκευή 31 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
Δικομματικός συμψηφισμός και κουκούλωμα

Ο συμψηφισμός και το κουκούλωμα χαρακτηρίζει τη συνεχιζόμενη ανταλλαγή (άσφαιρων) πυρών μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση των υποκλοπών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε χτες ότι με τα όσα είπε προχτές στη Βουλή ο Κ. Καραμανλής άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι γνωρίζει περισσότερα για το ποιοι και πώς έκαναν τις υποκλοπές μέσω της ΕΥΠ, καθώς παρέπεμψε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στους «πράσινους» υπουργούς Δημόσιας Τάξης και διοικητές της ΕΥΠ. «Οσα στοιχεία είχε η κυβέρνηση τα πήγε στη Δικαιοσύνη. Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνηση», επανέλαβε ο Ευ. Αντώναρος, ενώ σε ό,τι αφορά την ανάμειξη της ΕΥΠ περιορίστηκε να δηλώσει ότι «η ΕΥΠ λειτουργεί εντός του πλαισίου της κείμενης νομοθεσίας».

Ελαφρά διαφοροποιημένος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Πολύδωρας, ερωτηθείς σχετικά μετά τη συνεργασία που είχε χτες με τον πρωθυπουργό, αφού είπε ότι δε συζητήθηκε το θέμα των υποκλοπών, συμπλήρωσε ότι «ελέχθησαν πολλά και θα υπάρξει σε όλα μια πειστική φαντάζομαι απάντηση, όπως έχουν δοθεί απαντήσεις και από μένα και από τους αρμοδίους υπουργούς», αφήνοντας να διαφανεί έμμεσα ότι δε θεωρεί πειστικές τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Το ΠΑΣΟΚ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασάκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης Β. Πολύδωρα δήλωσε ότι «η σημερινή κυβέρνηση είναι κυβέρνηση της ανασφάλειας για την οικονομία, για την κοινωνία, για τις εργασιακές σχέσεις και την καθημερινή ζωή», ενώ ο Μ. Χρυσοχοΐδης με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Φλας» κάλεσε την κυβέρνηση ότι «έχει να πει, να το πει δημόσια», προσθέτοντας ότι αν δεν το κάνει «σημαίνει ότι λέει ψέματα και προσπαθεί να θολώσει τα νερά ενόψει των μεγάλων ευθυνών της».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ