Παρασκευή 31 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Εύγε» κ.κ. Καραμανλή - Μεϊμαράκη!

Τίτλος: «Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ».

Από κάτω: «Εκδίδεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, επί Υπουργίας του κ.Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου».

Πάμε τώρα στο γράμμα «Κ». Ξεφυλλίζουμε - ξεφυλλίζουμε και φτάνουμε - πού λέτε; - στο λήμμα «Κομμουνιστοσυμμορίτης».

Διαβάζουμε:

*

«Κομμουνιστοσυμμορίτης:

Μετά την αποτυχία του Κομμουνιστικού Κόμματος να καταλάβει την εξουσία με τα όπλα τον Δεκέμβριο του 1944, οι κομμουνιστές ανέλαβαν νέα καλύτερα οργανωμένη προσπάθεια.

Αφού εκπαιδεύθηκαν, καθοδηγήθηκαν και εξοπλίσθηκαν στα γειτονικά βόρεια κράτη, άρχισαν από το έτος 1946 να εισβάλουν στο Ελληνικό έδαφος κατά ομάδες και να προσβάλουν τα χωριά και να λυμαίνονται την ύπαιθρο.

Η δράση τους περιλάμβανε:

Συστηματική λεηλασία και καταστροφή κτισμάτων και κοινωφελών έργων.

Διαρπαγή ζώων και υποζυγίων.

Λεηλασία ή εμπρησμό της γεωργικής και γενικά της εθνικής παραγωγής.

Λόγω της παραπάνω δράσης τους, τους δόθηκε το όνομα συμμορίες και τους εντεταγμένους σ' αυτές συμμορίτες. Επειδή δε τα μέλη τους ανήκαν στο Κομμουνιστικό Κόμμα, το πλήρες και ακριβές όνομα που τους δόθηκε ήταν κομμουνιστοσυμμορίτες (Κ.Σ.)...»

***

Αυτά που διαβάσατε δε διδάσκονται στη «Μεγάλη των Γερμανοτσολιάδων σχολή». Ούτε στα καταγώγια της εθνικοφροσύνης του 1946. Αυτά που μόλις διαβάσατε περιέχονται σε «εγκυκλοπαίδεια» (!) του ελληνικού στρατού! «Εγκυκλοπαίδεια» που αναμορφώθηκε το 2005 και «κοσμεί» εν έτει 2006 τη βιβλιοθήκη της Σχολής Πυροβολικού στο Μεγάλο Πεύκο όπως και όλες τις βιβλιοθήκες των στρατοπέδων της χώρας!

*

Αυτή η αθλιότητα φέρει την υπογραφή της κυβέρνησης της «σεμνότητας». Της κυβέρνησης που ο πρωθυπουργός της επαίρεται ότι ...διάβαζε Μαρξ και που διοργανώνει παράτες «ταπεινότητας» στον Αϊ - Στράτη και στα ξερονήσια. Αυτό το εμφυλιοπολεμικό κατασκεύασμα, που διδάσκει στα παιδιά του ελληνικού λαού την «ιστορία» στα μέτρα των Χιτών, των ταγματασφαλιτών και των πατριδοκάπηλων, είναι ο καθρέφτης των εμπνευστών του.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ