Τετάρτη 9 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΟΠΗΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα

Ιδιαίτερα ικανοποιητικό είναι το αποτέλεσμα των δέκα πρώτων ημερών της Οικονομικής Εξόρμησης των Κομματικών Οργανώσεων Ροδόπης και Καβάλας του ΚΚΕ.

Μέχρι χτες η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης κάλυψε το 40% του πλάνου της, καθώς έγκαιρα έγινε ο σχεδιασμός δράσης και αυξημένη ήταν η συμμετοχή των οπαδών και φίλων στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης.

Από τις πρώτες ΚΟΒ αναφέρονται αυτή του Ιασμου που κάλυψε το 100% του πλάνου της και των Σαπών που έφτασε στο 85% του πλάνου. Επίσης η ΚΟΒ του συνοικισμού Ηφαιστος (75%) και της Συνοικιακής Κομοτηνής (60%).

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Καβάλας χτες το βράδυ κάλυψε το 40% του πλάνου της, ενώ η ΚΟΒ Παιδείας έχει ξεπεράσει το 50%. Σημειώνεται ότι στην ΚΟΒ αυτή έγινε ένας πολύ καλός προγραμματισμός και στη συνέχεια έννοια των κομματικών μελών ήταν η τήρηση του. Θετικό είναι το αποτέλεσμα και των ΚΟΒ Πόλης Καβάλας(50%), της Ελευθερούπολης (50%), των Οικοδόμων - ΕΒΕ (45%) καθώς και της Νεολαίας(45%).

«Το πολύ ελπιδοφόρο αυτό αποτέλεσμα που πέτυχε η νεολαία και οι μεγάλες δυνατότητες που ανοίγονται οφείλεται στη μαζική δουλιά και στο άνοιγμα των ΚΝιτών τόσο στους χώρους που κινούνται (σχολές, χώροι δουλιάς) όσο και γενικότερα στην κοινωνία. Επίσης, θέλω να υπογραμμίσω τις φιλότιμες προσπάθειες πολλών κομματικών μελών να υπερκαλύψουν το πλάνο τους, όπως ένας υπερήλικας σύντροφος που έχει καλύψει το 75% του πλάνου του, «αλωνίζοντας» την πόλη και συγκεντρώνοντας μικρά σχετικά ποσά από μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας», λέει ο Δήμος Ζαχαριάδης, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org