Τετάρτη 9 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαπίστωση δυνατοτήτων και ανάγκη έντασης ρυθμών

Στο 25,60% έφτασε η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου στο τέλος της πρώτης βδομάδας της Οικονομικής Εξόρμησης

Η σταθερά ανοδική πορεία και οι δυνατότητες για την κάλυψη των πλάνων των κομματικών οργανώσεων καταγράφεται με το τέλος της πρώτης βδομάδας της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη. Το πανελλαδικό πλάνο του Κόμματος καλύφτηκε κατά 25,60%, μεταδίδοντας αισιοδοξία για τη συνέχεια με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς και αποφασιστικότητα.

Τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα των πρώτων Οργανώσεων, που πλησίασαν ή και ξεπέρασαν τους στόχους που είχαν θέσει, δείχνουν τις τεράστιες δυνατότητες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, για ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία της πολιτικής αυτής μάχης με τα ανάλογα οικονομικά αποκρυσταλλώματα.

Αντίστοιχα, τα αποτελέσματα άλλων Οργανώσεων που δεν κατάφεραν να πιάσουν τους στόχους που είχαν θέσει αναδεικνύουν την ανάγκη ακόμα καλύτερου σχεδιασμού και έντασης των ρυθμών της δουλιάς.

Ηδη, η πείρα των Οργανώσεων αναδεικνύει ως βασικούς παράγοντες επιτυχίας την ένταξη στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης του συνόλου του κομματικού και ΚΝίτικου δυναμικού, αλλά και την τεράστια συμβολή των φίλων και οπαδών του Κόμματος. Επιπλέον, καθοριστικής σημασίας είναι ο παράγοντας του καλού σχεδιασμού της Οργάνωσης και της πρωτοπόρας δράσης στελεχών του Κόμματος και συνδικαλιστών.

Οι λίγες μέρες που απομένουν μέχρι το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, το Σάββατο, πρέπει να αξιοποιηθούν στην πολιτική μάχη της ενημέρωσης και συμμετοχής στον αγώνα των ταξικών δυνάμεων και την ταυτόχρονη οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, του μόνου κόμματος που βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων.


Στον πίνακα που παραθέτουμε φαίνεται η κάλυψη των πλάνων των Οργανώσεων Περιοχής του ΚΚΕ. Επίσης, η ΚΝΕ κάλυψε το 13,76% του πλάνου της. Ακόμα, η Αχτίδα Καλλιτεχνών κάλυψε το 30,12% του πλάνου της, η ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» το 13,33% και η ΚΟΒ «902» το 15%.Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org