Παρασκευή 28 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ «ΧΑΛΙ» ΓΙΑ... ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΙ

ΤΟ «ΜΗΝΥΜΑ» ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ: «Ριζική μείωση της φορολογίας, περιορισμό των πρωτογενών δαπανών, ξεκάθαρες επιλογές της κυβέρνησης για τις κοινωνικές δαπάνες αλλά και καλύτερη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης στις σχέσεις της με τις επιχειρήσεις ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Οδ. Κυριακόπουλος από την κυβέρνηση, ώστε να γίνουν επενδύσεις από τους ιδιώτες σε ένα βελτιωμένο κοινωνικό περιβάλλον» (Το ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ).

ΓΣΕΕ ΚΑΙ... ΙΔΙΩΤΙΚΑ: «Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο αρχικά θα λειτουργήσει ως Ακαδημία Εργασίας, παρέχοντας επιμόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση σε συνεργασία με ελληνικά και ξένα ΑΕΙ, και κατόπιν θα εξελιχθεί σε ΑΕΙ, ετοιμάζει η ΓΣΕΕ. Στόχος, να λειτουργήσει από το 2005!» (Το ρεπορτάζ στο ΝΕΑ).

ΓΙΑ... ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ: «Μένει να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουν τις ευρωεκλογές οι πολιτικοί αρχηγοί στα ντιμπέιτ. Θα μιλήσουν για τις γάτες και τα ποντίκια, επαναφέροντας τα θέματα αντιπαράθεσης των εθνικών εκλογών ή θα προβάλουν τις θέσεις των ευρωπαϊκών παρατάξεων, στις οποίες τα κόμματά τους ανήκουν; Η δική τους ευρω-αποφυγή είναι που ενισχύει την ευρω-αφασία της κοινής γνώμης (Από το κύριο άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ