Σάββατο 1 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Καλώς 'τον...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ εδώ τη στήλη θέλουμε και επίσημα σήμερα να καλωσορίσουμε τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο «κύκλωμα "Ριζοσπάστη", Κανέλλη και Νέας Δημοκρατίας», αφού πανηγυρικά τον κατέταξε με τις χτεσινές δηλώσεις του ο Ε. Γιαννόπουλος. Σιδεροκέφαλος!

Τι είναι αυτό το κύκλωμα; Μα τι άλλο, μια.... τεράστια συνωμοσία, με στόχο την καταστροφή του Βαγγέλη, που ως γνωστόν είναι η φωνή του λαού και παρά την ευγένεια και το μειλίχιο χαρακτήρα του όλοι έχουν βαλθεί να τον βλάψουν.

Αν δεν το ακούσατε, στα... μουλωχτά έκανε μήνυση και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με τη... συνήθη κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης, λόγω της γνωστής ιστορίας της χρήσης του Εφετείου για... προεκλογικό κέντρο.

Αν κάνουμε έναν μικρό απολογισμό της δράσης του Γιαννόπουλου τον τελευταίο καιρό, έχει μηνύσει εκτός από το «Ριζοσπάστη» φυσικά, τον Κατριβάνο, τον Κεδίκογλου, την Κανέλλη, τον Μανδίκο, τον Τριανταφυλλόπουλο σε επίπεδο προσώπων και είναι υπεύθυνος για τις μηνύσεις εναντίον των αγροτών και για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου κατά των μαθητών.

Λίγο ακόμα να έμενε δηλαδή στο υπουργείο και θα άρχιζε μηνύσεις κατά νομών, περιφερειών ή ακόμα και της... χώρας ολόκληρης δημιουργώντας νέα δεδομένα στα παγκόσμια νομικά χρονικά.

Τι να πούμε πια... Αντε να δούμε πού θα φτάσει.


Γρηγοριάδης Κώστας

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ με την ιστορία του «ντιμπέιτ», θα σας λύσουμε εμείς την απορία στο «ποιος νίκησε»!

Ούτε ο Σημίτης ούτε ο Καραμανλής. Νίκησε η λογική του ανούσιου, στημένου, άχρωμου και άοσμου και χωρίς πολιτική ουσία λόγου.

Επίσης, φανταζόμαστε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάρει άμεσα μέτρα για την υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου, που δεν είδε, όπως ομολόγησε ο ίδιος, την τηλεοπτική αναμέτρηση (αν και είναι βέβαιος, από ό,τι του είπαν, ότι καλύτερος ήταν ο πρόεδρος του κόμματός του...).

Αφού του προσκομιστεί η βιντεοκασέτα θα δώσει στη συνέχεια εξετάσεις στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Κινήματος και θα γράψει 100 φορές «δε θα κλείνω την τηλεόραση όταν μιλάει ο πρόεδρος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ