Πέμπτη 11 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Οι ΣΕΒαχ της γελοιότητας

Μόλις πριν λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός έλεγε:

«Δεν άλλαξε πολύ το ΠΑΣΟΚ τα χρόνια αυτά; Δεν άλλαξε στην πορεία του από το '81 και μετά σε πολλά θέματα (...); Δεν άλλαξε το ΠΑΣΟΚ ως προς την ιδεολογία του σε σχέση με τα μέσα, με το πώς μπορεί να χρησιμοποιεί την αγορά, πώς μπορεί να συνδιαλλαγεί με τις κοινωνικές δυνάμεις;»!!!

Τι άλλο θέλατε να πει ο άνθρωπος; Οτι «το ΠΑΣΟΚ είναι μαγαζί του ΣΕΒ»; Μα το είπε ο κ. Σημίτης. Με το δικό του τρόπο...

* * *

Η γελοιότητα, όμως, έχει απίστευτες αντοχές. Ετσι, μια βδομάδα μετά, βλέπουμε το ΠΑΣΟΚ, να παριστάνει τον εκπορθητή των «χειμερινών ανακτόρων» των βιομηχάνων!!!

Από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, μέχρι τον Τσοχατζόπουλο και τον Χρυσοχοΐδη, επιστρατεύτηκαν χτες για να βάλουν τον πρόεδρο του ΣΕΒ στη... θέση του, για τα όσα είπε ο Οδ. Κυριακόπουλος περί πρόωρων εκλογών κλπ.

(σσ: πρόκειται για το ίδιο άτομο που έλεγε πριν τις εκλογές του 2000 ότι ενισχύει οικονομικά και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ)...

* * *

Είναι η ίδια γελοιότητα που είχε ενσκήψει και το Μάη του 2001. Τότε ήταν που ο Λαλιώτης - με αφορμή τη γενική συνέλευση των βιομηχάνων - είχε βγει στο κλαρί και αποκαλούσε το ΣΕΒ «μαγαζί της ΝΔ» και τη ΝΔ «μαγαζί του ΣΕΒ» σε μια προσπάθεια αντιπερισπασμού της λαϊκής οργής για το Ασφαλιστικό. Και τι έγινε μετά; Ε, λοιπόν, μετά (σσ: ούτε ένα χρόνο αργότερα), ο Λαλιώτης πήγε, το Φλεβάρη του 2002, στα γραφεία του ΣΕΒ, τα «βρήκε» με τον πρόεδρο του ΣΕΒ και ούτε γάτα ούτε ζημιά...

* * *

Και να σας θυμίσουμε και κάτι ακόμα: Αμέσως μετά την επίσκεψη Λαλιώτη στο ΣΕΒ (σσ: στο «μαγαζί της ΝΔ» δηλαδή...), η κυβέρνηση των «μη προνομιούχων», το Μάρτη του 2002, προώθησε τον πρόεδρο του ΣΕΒ, τον Λ. Αντωνακόπουλο, στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΤΕ!!!

Αυτή είναι η σχέση του ΠΑΣΟΚ με «μαγαζιά» σαν το ΣΕΒ. Αυτή είναι και η σχέση του με τη φαιά προπαγάνδα. Διαχρονική. Τότε την εκπροσωπούσε ο Λαλιώτης. Τώρα ο Χρυσοχοΐδης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ