Παρασκευή 11 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Αντιπολεμικές δραστηριότητες

Συνεχίζονται οι καθημερινές μικρές και μεγάλες κινητοποιήσεις του αντιπολεμικού κινήματος σε πολλές περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα:

- Η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη καλούν το φιλειρηνικό κίνημα του νομού, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους μαζικούς φορείς, να εκδηλώσουν έμπρακτα, για άλλη μια φορά, την αλληλεγγύη τους στον ιρακινό λαό και σήμερα Παρασκευή, στις 8 μ.μ., να συγκεντρωθούν στην πλατεία 23ης Μαρτίου και από εκεί με πορεία να κατευθυνθούν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία.

- Εκδήλωση - συζήτηση για τον πόλεμο στο Ιράκ διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, η Επιτροπή Ειρήνης και φορείς του νομού. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Α. Κακαράς, αρχιπλοίαρχος ε.α.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ρόδου διοργανώνει την Κυριακή 13 Απρίλη, μηχανοκίνητη πορεία με τελικό προορισμό τη «Φωνή της Αμερικής» στο χωριό Αφάντου. Η εκκίνηση θα γίνει από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Αϊ - Δημήτρη στις 10.30 π.μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ