Παρασκευή 11 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Η Κομματική Οργάνωση Κορωπίου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση αύριο Σάββατο 12 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Κορωπίου, οδός Παπαγιάννη 13 (πεζόδρομος), με θέματα: «Ειρήνη και Παιδεία. Οι θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Μ. Ψαρράς, αντιπρόεδρος ΕΛΜΕ Ανατ. Αττικής.

- Η Κομματική Οργάνωση Εκπαιδευτικών Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση, την Κυριακή 13 Απρίλη και ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Νίκαιας, οδός Γρεβενών 3-5, με θέμα: «Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος - Οι επιπτώσεις του στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο χώρο της Παιδείας». Θα μιλήσει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός.

- Η Αχτιδική Επιτροπή Χαλκίδας του ΚΚΕ διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο ΚΕΨΥ Νέας Αρτάκης, σύσκεψη - συζήτηση για τις εξελίξεις από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΗΠΑ και Ευρωπαίων κατά του λαού του Ιράκ, την επίθεση του κεφαλαίου κατά των δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων και τη στάση των άλλων κομμάτων. Ομιλητής θα είναι ο Λ. Χατζηπαυλίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΑΕ Χαλκίδας.

- Η Εργατική Αχτίδα Πάτρας καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη συγκρότηση του Λαϊκού Μετώπου για Λαϊκή Εξουσία - Λαϊκή Οικονομία, για το Σοσιαλισμό», την Τετάρτη 16 Απρίλη στις 7.30 μ.μ. στο EYROPA CENTER.

Στη Θεσσαλονίκη

Πολιτικές συγκεντρώσεις διοργανώνουν οι Αχτιδικές Επιτροπές Υπαίθρου της ΚΟΘ του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα:

- Σήμερα 11 Απρίλη στα Κουφαλιά και ώρα 8 μ.μ.

- Αύριο Σάββατο 12 Απρίλη και ώρα 8 μ.μ., στην πλατεία του Ν. Παντελεήμονα, στην Πιερία.

- Την Κυριακή 13 Απρίλη στην Ξυλούπολη και ώρα 11 π.μ., με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Αγγελο Τζέκη.

- Τη Δευτέρα 14 Απρίλη και ώρα 3.15 μ.μ., η ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων διοργανώνει σύσκεψη με θέμα: «Εργασιακές σχέσεις, απελευθέρωση του ωραρίου και ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στο Ιράκ, με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργο Χουρμουζιάδη.

- Επίσης την ίδια μέρα και ώρα 8 μ.μ., στην πλατεία Θέρμης, θα γίνει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργο Χουρμουζιάδη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ