Παρασκευή 11 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ποια ΣΥΝέπεια;...

Το ΚΚΕ είναι κατά της ΕΕ. Αυτό ξέρουν και οι γάτες στην Ελλάδα. Η στοιχειώδης συνέπεια λέει, πως αν κάποιος δε θέλει για τον εαυτό του να είναι στην ΕΕ, τότε δε θέλει να είναι και οι άλλοι στην ΕΕ. Στοιχειώδη πράγματα!

Ελα όμως που η κ. Πουλίδου φαίνεται να μην τα γνωρίζει! Ούτε τα στοιχειώδη. Τι είναι η κ. Πουλίδου, θα ρωτήσετε. Δημοσιογράφος είναι. Στην «Αυγή». Και πώς γίνεται, δημοσιογράφος άνθρωπος, να μη γνωρίζει τις θέσεις του τρίτου κόμματος της χώρας για τόσο κεφαλαιώδη ζητήματα, όπως η ΕΕ; Αρμόδια να απαντήσει σε αυτό είναι η ίδια η κ. Πουλίδου.

Το χειρότερο, πάντως, είναι πως η κ. Πουλίδου - που είναι δημοσιογράφος και όχι ...εκδοτήριο κοινωνικών φρονημάτων - με το που έμαθε ότι οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ ψήφισαν στην Ευρωβουλή κατά της ένταξης της Κύπρου (ενήργησαν με συνέπεια, δηλαδή) βγήκε από τα ρούχα της! Και τι έκανε; Πήγε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον ρώτησε: «Επειδή ό,τι αφορά την Κύπρο θεωρείται εθνικό θέμα, η ψήφος των τριών ευρωβουλευτών του ΚΚΕ κατά της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ, ένας εξ αυτών είναι αντιπρόεδρος των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ενωσης και Κύπρου, πώς σχολιάζεται από την κυβέρνηση;»!

Οπως αντιλαμβάνεστε, η σεμνότητα της κ. Πουλίδου την έκανε να αποφύγει να εκδώσει και το πόρισμα. Για την ακρίβεια, το έχει εκδώσει το πόρισμα η κ. Πουλίδου, αλλά - λόγω σεμνότητας - δεν το ανακοίνωσε. Το πόρισμα της κ. Πουλίδου - άλλο που δεν το ανακοίνωσε - είναι ότι οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ είναι «αντεθνικώς δρώντες»! Εξίσου «αντεθνικώς δρώντες» είναι και για τον ΣΥΝ, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση (!), αλλά και για τον κ. Πρωτόπαππα, που έσπευσε να απαντήσει ότι «οι Ελληνες ευρωβουλευτές που καταψήφισαν την ένταξη της Κύπρου οφείλουν να εξηγήσουν την επιλογή τους στον ελληνικό λαό»!!!

Αντί άλλου σχολίου για τη στάση της κ. Πουλίδου (η στάση του κ. Πρωτόπαππα είναι γνωστή έτσι κι αλλιώς) της αφιερώνουμε εξαιρετικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της, της «Αυγής», στις 12/12/2002. Ισως έτσι αντιληφθούν και η κ. Πουλίδου και ο ΣΥΝ, τι σημαίνει συνέπεια λόγων και έργων (έστω κι από την ανάποδη)...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ