Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Η ελπίδα ξαναγεννιέται

Κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή αντιπολεμική κινητοποίηση, απευθύνει η πολιτική κίνηση Κομμουνιστική Ανανέωση. Σε σχετική ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «σε αυτή τη βάρβαρη πραγματικότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η ελπίδα ξαναγεννιέται στο πρότυπο λαών, κρατών, κινημάτων και εκατομμυρίων πολιτών που κινητοποιούνται ενάντια στον πόλεμο και την κυβέρνηση των ΗΠΑ, δημιουργώντας εστίες αποτροπής και αντίστασης σε ολόκληρο τον πλανήτη».

Η Κομμουνιστική Ανανέωση τονίζει ότι «μαζί με τον πόλεμο μια νέα γενιά αγωνιστών βγαίνει στο προσκήνιο».

Και αναφέρει: «Η 15η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Αντιπολεμικής Αντίστασης, πρέπει να αποτελέσει διεθνώς και στην Ελλάδα την απαρχή της αποσταθεροποίησης και της ανατροπής της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την απαρχή της "τρομοκράτησης" των διεθνών τρομοκρατών.

Στις 15 Φεβρουαρίου, χιλιάδες άνθρωποι, να πλημμυρίσουμε τους δρόμους και τις πλατείες της Αθήνας, από Ομόνοια, Προπύλαια, Κλαυθμώνος, Σύνταγμα υπερασπίζοντας τη ζωή, την Ειρήνη, την ανθρώπινα αξιοπρέπεια.

Στις 15 Φεβρουαρίου να διαδηλώσουμε, στην Αμερικανική Πρεσβεία διεκδικώντας από την Ελληνική Κυβέρνηση, που ως άλλος Ιανός, από τη μια υποτάσσεται πλήρως στην ιμπεριαλιστική πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης και από την άλλη ανερυθρίαστα, υποκριτικά και παραπλανητικά εμφανίζεται ως συνιστώσα του αντιπολεμικού κινήματος: Οχι στον πόλεμο με ή χωρίς απόφαση του ΟΗΕ. Οχι στην ελληνική συμμετοχή. Οχι στην παροχή διευκολύνσεων στα αμερικανονατοϊκά στρατεύματα. Να κλείσει η Σούδα και όλες οι βάσεις στην Ελλάδα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ