Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΓΣΕΒΕΕ
Συμμετέχει ενεργά στο συλλαλητήριο

Με το σύνθημα «ΟΧΙ στον πόλεμο - ΝΑΙ στην ειρήνη» η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) καλεί τους ΕΒΕ στο αυριανό συλλαλητήριο. Το ραντεβού για τους ΕΒΕ είναι Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου στις 12.00 το μεσημέρι, απ' όπου θα ξεκινήσει η πορεία για τη Βουλή μέσω Πανεπιστημίου και στη συνέχεια προς αμερικάνικη πρεσβεία.

Αυτό αποφάσισε η σύσκεψη των ομοσπονδιών της ΓΣΕΒΕΕ που πραγματοποιήθηκε προχτές καταλήγοντας στην εκτίμηση ότι η πολεμική επίθεση κατά του Ιράκ βρίσκεται προ των πυλών και είναι καθήκον κάθε ανθρώπου να υψώσει φωνή διαμαρτυρίας κατά του πολέμου και να συμμετέχει ενεργά στις αντιπολεμικές εκδηλώσεις του ελληνικού λαού για την αποτροπή του. «Η κατακραυγή και ο αγώνας του κόσμου μπορούν να ματαιώσουν τον άδικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο», τονίζει η ΓΣΕΒΕΕ η οποία ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τις δυνάμεις που συμμετέχουν με δυνάμεις των ΗΠΑ στον αποκλεισμό του Ιράκ, να αρνηθεί κάθε διευκόλυνση στις δυνάμεις της επίθεσης και να μην επιτρέπει τη διέλευση τέτοιων δυνάμεων από την ελληνική επικράτεια.

Η ΟΒΣΑ, η ΟΕΒΕΑ, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Μεσογείων, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιά, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Δυτικής Αττικής και οι κλαδικές ομοσπονδίες συμμετέχουν ενεργά στο συλλαλητήριο και καλούν όλους τους ΕΒΕ σε γενικό ξεσηκωμό δίνοντας βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο κατά του πολέμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ