Τετάρτη 1 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυβέρνηση: Στη διάθεση των ΝΑΤΟικών δολοφόνων το ελληνικό έδαφος
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ κατά των λαών των Βαλκανίων

Παλλαϊκό συλλαλητήριο και πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία για τις 23 Μάρτη αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων κατά του Πολέμου

Ασυγκράτητος ο αμερικανοΝΑΤΟικός ιμπεριαλισμός, προχωρά πλέον στην εφαρμογή της επόμενης φάσης του σχεδίου του για καινούριο αιματοκύλισμα των Βαλκανίων. Στην Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα δημιούργησαν από χτες πεζόδρομο που καταργεί ουσιαστικά την άτυπη διχοτόμηση μεταξύ των δύο κοινοτήτων και δίνει αφορμές για καινούριες προκλήσεις...

Στη Νότια Σερβία επίσης, το «αδερφάκι» του «UCK» εμφανίζεται με το όνομα «UCPMP» (Απελευθερωτικός Στρατός για το Πρέσεβο, Μέντεβα, Μπουγιένοβατς) και πάνω στην πεπατημένη πλέον εγκληματική δράση του «UCK» δηλώνει ετοιμότητα για καινούριο κύμα βίας στην περιοχή.

Τα σχέδια αυτά του πολέμου γίνονται με την άμεση συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε πως το ελληνικό έδαφος είναι στη διάθεση των ΝΑΤΟικών δολοφόνων προκειμένου να περάσουν για τη δήθεν στρατιωτική άσκηση «Δυναμική Απάντηση 2000» που προγραμματίζουν να διεξαχθεί από 17 Μάρτη έως 10 Απρίλη.

Χτες η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων κατά του Πολέμου, που αποτελείται από δέκα μαζικούς φορείς στην Ελλάδα, αποφάσισε παλλαϊκό συλλαλητήριο - πορεία από το Σύνταγμα στην αμερικάνικη πρεσβεία για τις 23 του Μάρτη.


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ