Τετάρτη 1 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μια ξεχωριστή παράσταση - προσφορά στους νέους

Αύριο στο «Νέο Ελληνικό Θέατρο» του Γ. Αρμένη, στην εκδήλωση της ΚΝΕ για τους σπουδαστές ιδιωτικών σχολών. Θα χαιρετίσει ο Ν. Σοφιανός, Γραμματέας του ΚΣ

Απο την παράσταση του «Αχ! Αυτά τα φαντάσματα»
Απο την παράσταση του «Αχ! Αυτά τα φαντάσματα»
Την παράσταση που ανεβάζουν αυτό το διάστημα ο γνωστός θεατρικός δημιουργός Γιώργος Αρμένης και το «Νέο Ελληνικό Θέατρο» προσφέρουν στους νέους της ΚΝΕ και στο ΚΚΕ. Τους νέους που ονειρεύονται, που οραματίζονται, που αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο, όπως σημειώνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Η εκδήλωση αυτή, που διοργανώνει η ΚΝΕ για τους νέους σπουδαστές ιδιωτικών σχολείων, γίνεται αύριο Πέμπτη 2 Μάρτη και θα χαιρετίσει ο Νίκος Σοφιανός, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η παράσταση του «Νέου Ελληνικού θεάτρου» με το έργο του Εντουάρντο Ντε Φιλίπο «Αχ! Αυτά τα φαντάσματα».

Το έργο «Αχ! Αυτά τα φαντάσματα» του Εντουάρντο Ντε Φιλίπο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη, μετάφραση Νίκου Αναστασόπουλου, σκηνικά - κοστούμια Δαμιανού Ζαρίφη, σύνθεση ήχων Δημήτρη Ιατρόπουλου και επιμέλεια κίνησης Βάλιας Παπαχρήστου. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Γιώργος Αρμένης, Νίκος Μπουσδούκος, Μελίνα Βαμβακά, Κώστας Μπάρας, Τζένη Σκαρλάτου, Χρήστος Τσίρτσης, Βασίλης Χαλακατεβάκης κ.ά.

Η είσοδος γίνεται με προσκλήσεις και ο αριθμός τους είναι περιορισμένος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ