Σάββατο 16 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Συναινετική «άγνοια»

Στη χτεσινή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) πρότειναν την έκδοση ψηφίσματος καταδίκης της σύλληψης απ' την αστυνομία, κατ' απαίτηση της εργοδοσίας, του Γ. Πέρρου, στελέχους του ΠΑΜΕ και γενικού γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ).

Ιδού οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των άλλων παρατάξεων: ΠΑΣΚΕ: Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί, γιατί δεν έχουμε ενημέρωση απ' το ΕΚΑ. Να γίνει συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροπή. Να κάνουμε αποχή για να περάσει το ψήφισμα με τις ψήφους της ΕΣΑΚ. Ενα μέρος της ΔΑΚΕ συμφώνησε, αν έτσι έχουν τα πράγματα. Ενα άλλο δήλωσε άγνοια. Στο ίδιο μήκος άγνοιας κινήθηκε και η «Υγειονομική Πρωτοβουλία», ενώ η «Αριστερή Παρέμβαση» τάχτηκε υπέρ του ψηφίσματος.

Σαν τι πειστήρια δηλαδή ήθελαν για να ξεπεράσουν την... άγνοιά τους; ΄Η μήπως γνωρίζουν καλά πως η ευθεία καταγγελία τέτοιων γεγονότων αποτελεί κριτική στην κυρίαρχη πολιτική που υπηρετεί η κυβέρνηση, με την οποία δεν έχουν καμιά διάθεση να έρθουν σε αντιπαράθεση;


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ