Παρασκευή 4 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανέλαβαν την ευθύνη;

Χτες το βράδυ προκήρυξη που στάλθηκε σε ιστοσελίδα του Διαδικτύου αναλάμβανε την ευθύνη για την επίθεση κατά της «Απογευματινής». Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας την απέσυραν. Η προκήρυξη που έφερνε τον τίτλο της «Αναρχικής Παρέμβασης» ανέφερε: «Τα πολλά λόγια δε μας αρμόζουν. Τα έργα, μόλις άρχισαν. Οσο θα κανιβαλίζετε στα κανάλια και στις φυλλάδες σας, εμείς θα σας τσακίζουμε.

Σειρά έχουν αυτοί που σας προστατεύουν, υπαγορεύουν και καθοδηγούν. Κάμερες και μικρόφωνα θα καούν, μολύβια θα γίνουν στάχτες. Ο αγώνας μόλις ξεκινάει. Και δε θα τελειώσει αν δεν κλείσουν τα μαύρα κουτιά της καπιταλιστικής σας ξεφτίλας».

Επίσης, άλλη προκήρυξη με τον τίτλο Αναρχικές Ομάδες για την Επαναστατική Βια, ανέφερε ότι «καταφέραμε να εκφράσουμε το μίσος μας ενάντια στη φάρα των Περατικών, Μπακογιάννηδων και των Σόντερς».

Οσον αφορά τις έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που πραγματοποίησαν την προχτεσινή επίθεση κατά της «Απογευματινής», η Ασφάλεια την Τετάρτη πραγματοποίησε 15 προσαγωγές, ενώ χτες προσήχθησαν άλλα 45 άτομα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ