Παρασκευή 12 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ο πατραϊκός λαός ξέρει καλά ποιος στέκεται δίπλα του

Ανακοίνωση - κάλεσμα στη σημερινή κινητοποίηση

Καλώντας στη σημερινή κινητοποίηση η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Οπως είναι γνωστό, είχε ζητηθεί συνάντηση αντιπροσωπείας συμβασιούχων με το ΚΚΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (σ.σ. χθες) το απόγευμα, γιατί είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ και στηρίζει και συζητάει με εργαζόμενους που παλεύουν για τα δικαιώματά τους.

Ωστόσο, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής: Το πρωί της ίδιας μέρας ορισμένοι εργαζόμενοι απ' αυτούς που συμμετείχαν έξω από το δημαρχείο ανάρτησαν πανό με συνθήματα "Ενάντια στους εργαζόμενους η Λαϊκή Συσπείρωση της Πάτρας" και "Η έπαρση του 56% μάς δείχνει τον δρόμο προς την ανεργία". Εκεί για να εκφράσουν τη δήθεν "συμπαράστασή" τους και να καταγγείλουν με ψέματα τη δημοτική αρχή βρέθηκαν ο επικεφαλής της φιλοκυβερνητικής παράταξης, κ. Σβόλης, και δημοτικοί του σύμβουλοι, ενώ τη στήριξή του εξέφρασε και ο κ. Ψωμάς.

Οι εργαζόμενοι και ο πατραϊκός λαός ξέρουν πολύ καλά πως ό,τι κέρδισαν οι εργαζόμενοι σε διάφορους κλάδους και μεγάλες επιχειρήσεις το κέρδισαν με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές. Γνωρίζουν καλά ότι η δημοτική αρχή της Πάτρας και το ΚΚΕ, αλλά και όσοι συμπορεύονται μαζί τους, πρωτοστατούν στην οργάνωση της απεργίας στις 17 Απρίλη, βρίσκονται μπροστά στις διεκδικήσεις των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για υπογραφή ΣΣΕ, κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας και κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων σε Υγεία, Παιδεία, ΟΤΑ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ