Παρασκευή 12 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Πόνεσε» η στάση του ΚΚΕ τον Μπέο, που επιτέθηκε με υβρεολόγιο πεζοδρομίου

Η άμεση απάντηση του ΚΚΕ στην επίθεση δημοτικού συμβούλου του και στην αντιλαϊκή του πολιτική «πόνεσε» τον δήμαρχο Βόλου, που σε συνέντευξη Τύπου χτες εξαπέλυσε επίθεση στο Κόμμα με χυδαιότητες! Παράλληλα, με ύβρεις και απειλές κάλυψε τον μασκοφόρο δημοτικό σύμβουλό του, που επιτέθηκε με μάσκα στον δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστα Γαργάλα.

Ο Αχ. Μπέος, αντί να απολογηθεί για την επίθεση, υποστήριξε ότι «στήσανε ένα άθλιο σενάριο» για την ηθική του αυτουργία, ενώ με λόγο πεζοδρομιακό απευθύνθηκε στο ΚΚΕ λέγοντας: «Τι νομίζετε ρε, ότι εσείς είστε ο Βόλος; Εμείς είμαστε...». Εφτασε δε στο σημείο να αποκαλέσει το ΚΚΕ «φασιστικό μόρφωμα» ο άνθρωπος που η πολιτική του συμπεριφορά και η στάση του αντανακλούν μεθόδους υποκόσμου!

Σε άλλο σημείο, ισχυρίστηκε ξεδιάντροπα ότι ο Ζαχείλας (σ.σ. ο δράστης του τραμπουκισμού και δημοτικός του σύμβουλος) «προκλήθηκε», «ήταν εν βρασμώ», «βγήκε από τα ρούχα του» και άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι ίσως να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του Ζαχείλα από το Δημοτικό Συμβούλιο!

Κατέφυγε σε απειλές προς το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», λέγοντας ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο «θα συλληφθούν αν γίνει το παραμικρό» και χαρακτήρισε «μπαχαλάκηδες» όσους διαμαρτυρήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση. Επιτέθηκε ακόμα και στην εισαγγελέα υπηρεσίας που το βράδυ της Τρίτης διέταξε τη σύλληψή του.

Σχολιάζοντας το υβρεολόγιο Μπέου η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ σε ανακοίνωση της μεταξύ άλλων τονίζει πως: «Τόλμησε να πιάσει στο στόμα του το ΚΚΕ, να το αποκαλέσει "φασιστικό μόρφωμα...". Εμείς γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η γραμμή της ΕΕ και του κεφαλαίου, της αμερικάνικης πρεσβείας και όλων των "πρακτορείων": η θεωρία των δυο άκρων και της εξίσωσης φασισμού - κομμουνισμού. Αυτή προσπαθεί να προωθήσει κουτσά στραβά και ο Μπέος, αν και του βάζουν δύσκολες λέξεις αυτοί που του γράφουν τους λόγους και μπερδεύεται...! (...) Οσο και αν προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, είναι απολύτως εκτεθειμένος. Δεν τον παίρνει να απειλεί και να επιτίθεται ούτε στο ΚΚΕ, ούτε στον Κώστα Γαργάλα που συμπορεύεται μαζί του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ