Παρασκευή 22 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΥΓΕΙΑ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Συνεχίζουν τον αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά

Νέα κινητοποίηση, αυτήν τη φορά στο υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν χτες οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην Υγεία, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας της διήμερης παναττικής δράσης με πρωτοβουλία της Παναττικής Επιτροπής Συμβασιούχων στην Υγεία. Οι συμβασιούχοι παλεύουν ενάντια στις απολύσεις, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

«Μόνιμη για όλους σταθερή εργασία, έξω οι εργολάβοι απ' τα νοσοκομεία», «τα νοσοκομεία δεν είναι επιχειρήσεις κάντε τώρα μαζικές προσλήψεις» και «τα νοσοκομεία ανήκουν στον λαό δεν τα παζαρεύουμε για χάρη κανενός», ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν στην κινητοποίηση, στην οποία από ντουντούκα διαβάστηκε η ανακοίνωση της Παναττικής Επιτροπής Συμβασιούχων στην Υγεία, σχετικά με τη σημερινή κινητοποίηση.

Συμμετείχαν συμβασιούχοι εργαζόμενοι από πολλά νοσοκομεία και μονάδες Υγείας της Αττικής, ενώ παραβρέθηκαν τα σωματεία εργαζομένων από τα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «ΚΑΤ», «Δαφνί», «Δρομοκαΐτειο», «Αιγινήτειο» και «Ερυθρός».

Οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν την προκλητική στάση του υπουργείου Υγείας να μη δεχτεί για συνάντηση αντιπροσωπεία των συμβασιούχων. Και, κάλεσαν σε συνέχιση του αγώνα με συμμετοχή στην κινητοποίηση την Τετάρτη 27 Μάρτη στη 1.30 μ.μ., στο υπουργείο Υγείας, που διοργανώνει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ