Πέμπτη 29 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΜΠΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ 2024
Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με τους μηλοπαραγωγούς της Αγιάς

RIZOSPASTIS

Στη Λάρισα, στο πλαίσιο της απεργιακής συγκέντρωσης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας είχε σύντομη συνάντηση με εκπροσώπους των μηλοπαραγωγών Αγιάς, στην οποία συμμετείχε και ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας. Εκ μέρους των παραγωγών συμμετείχαν ο Γ. Ζέικος, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγιάς - Κισσάβου, και ο Τ. Κωστούλας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αγιάς.

Οι εκπρόσωποι των μηλοπαραγωγών ενημέρωσαν τον Δ. Κουτσούμπα για τα οξυμένα προβλήματά τους, που έχουν να κάνουν με το κόστος παραγωγής και τα οποία επιδεινώθηκαν μετά την τεράστια καταστροφή που υπέστησαν από την πλημμύρα. Επίσης κατήγγειλαν τον άδικο αποκλεισμό τους από τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, παρότι αντιμετώπισαν ακριβώς τις ίδιες ζημιές από τις καταστροφές του «Ντάνιελ» με το Πήλιο και άλλες κοντινές περιοχές. Αναφέρθηκαν δε συνολικότερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι αγρότες και τα οποία τους οδηγούν στην εγκατάλειψη των καλλιεργειών τους.

Ο Δ. Κουτσούμπας διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των αγροτών πως το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και, όσον αφορά το ιδιαίτερο ζήτημα που αντιμετωπίζουν, πως θα το προωθήσει και στη Βουλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ