Τρίτη 27 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΟΒ ΑΝΩ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συλλυπητήρια για τον θάνατο του συντρόφου Νίκου Χατζηκυριάκου

Την Κυριακή «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος Νίκος Χατζηκυριάκου, γεμίζοντας θλίψη όλους όσοι είχαν τη χαρά και την τύχη να τον γνωρίσουν.

Η Τομεακή Επιτροπή Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην σύζυγο του συντρόφου, Βούλα, και στα παιδιά τους.

Ο σύντροφος Νίκος ήταν συνταξιούχος βιομηχανικός εργάτης της ΠΕΣΙΝΕ.

Υπήρξε επί χρόνια μέλος και στέλεχος του Κόμματος.

Πρωτοπόρος εργάτης, συνδικαλιστής και στέλεχος του Κόμματος στο εργοστάσιο της ΠΕΣΙΝΕ στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας.

Μετά τη συνταξιοδότησή του ζούσε στην Πετρούπολη, όπου ανέπτυξε πλούσια δράση, πρωτοπόρος στους αγώνες των συνταξιούχων, πάντα μπροστά στη δουλειά του Κόμματος.

Τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος του Παραρτήματος Πετρούπολης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σε ανακοίνωσή τους οι Οργανώσεις του ΚΚΕ σημειώνουν: «Ο σύντροφος ήταν εξαιρετικά αγαπητός σε όλους όσοι τον γνωρίσαμε, σεμνός αλλά μαχητικός, παρών σε κάθε μάχη που έδινε το Κόμμα, παράδειγμα για όλους τους νεότερους συντρόφους, για τους οποίους είχε διαρκώς έγνοια να τους βοηθήσει ώστε να έρχονται σε επαφή με την Ιστορία του Κόμματος».

Τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του Ν. Χατζηκυριάκου εκφράζει και το ΔΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, αναφέροντας ότι «ο συναγωνιστής Νίκος ήταν πάντα και μέχρι την τελευταία στιγμή ανυποχώρητος υπερασπιστής των δίκιων του λαού και πρωτοπόρος στον αγώνα ενάντια στην παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας για την ηρωική προσφορά της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, με τον αναντικατάστατο καθοδηγητικό και οργανωτικό ρόλο του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ