Σάββατο 11 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 12 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ
Οχι στην παραγωγή και εξαγωγή πολεμικού υλικού στο Ισραήλ

Την περασμένη Τρίτη τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων, που είναι σε εξέλιξη σε όλο τον κόσμο από εργαζόμενους οι οποίοι διαδηλώνουν έξω από επιχειρήσεις που στηρίζουν τη δολοφονική πολεμική μηχανή του Ισραήλ, πήραν σωματεία της Αττικής, τα οποία βρέθηκαν έξω από μεγάλο εργοστάσιο πολεμικού υλικού στην Παιανία, που τροφοδοτεί το κράτος - δολοφόνο.

Η Ελλάδα, άλλωστε, με ευθύνη της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, πρωταγωνιστεί στη στήριξη του Ισραήλ, που μακελεύει τον Παλαιστινιακό λαό, τόσο παρέχοντας «γην και ύδωρ» με υποδομές και βάσεις όσο και με μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, εργοστάσια κ.λπ. που εξάγουν υλικό για τις Ενοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ.

Τη συγκέντρωση οργάνωσε το ΠΑΜΕ, καταγγέλλοντας την αποστολή υλικού στο Ισραήλ και απαιτώντας να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας στο μακελειό, να σταματήσει η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού.

Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν το γεγονός ότι η Ελλάδα γίνεται εκτός από τεράστια βάση - ορμητήριο πολέμου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, μια βιομηχανία πολέμου που εξοπλίζει το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ. Και με την αγωνιστική παρέμβαση στο εργοστάσιο που παράγει και στέλνει «πακέτα θανάτου» στη Γάζα, ανέδειξαν ότι «η εργατική τάξη η ίδια μπορεί να σταματήσει κάθε τέτοιου είδους κτηνωδία. Εμείς είμαστε αυτοί που παράγουμε μέχρι και τον πολεμικό τους εξοπλισμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ