Σάββατο 11 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 12 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για την Παλαιστίνη και την εμπλοκή της χώρας

Σάββατο 11/11

-- Στις 6.30 μ.μ. στον 7ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Κώστα Ιωσηφίδη, Γραμματέα της Τομεακής Οργάνωσης Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Ζακύνθου στο Δημοτικό Θέατρο. Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Καρδίτσας στην αίθουσα της ΤΕΔΚ. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα (Μιλήτου 2) στην Πάτρα, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Κυριακή 12/11

-- Στις 11 π.μ. η ΤΕ Λιβαδειάς στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου (Στρ. Ιωάννου 24). Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. η ΤΟ Μεταποίησης Αττικής στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. οι ΚΟ ΛΑΡΚΟ και Λάρυμνας - Μαρτίνου - Μαλεσίνας καλούν σε σύσκεψη με θέμα «Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή - οι εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ», στην καφετέρια «Status» στη Λάρυμνα. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ. στη Θεσσαλονίκη, στον μπαροκαφενέ «Τζάνγκο» (Φιλίππου 16), με ομιλήτρια την Στέλλα Καινουργιάκη, Γραμματέα της ΤΟ Εμπορίου - Επισιτισμού.

-- Στις 12 μ. στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη (Βελισσαρίου 5, περιοχή Ευζώνων), με ομιλήτρια την Θεοδώρα Καραθάνου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του ΚΚΕ στη Σταυρούπολη (Τριποτάμου 11, 5ος όροφος), με ομιλητή τον Θανάση Χρηστίδη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο δημαρχείο Πυλαίας, με ομιλητή τον Αριστείδη Θάνο, Γραμματέα της ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Ικαρίας-Φούρνων στον Εύδηλο. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δευτέρα 13/11

-- Στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, με ομιλητή τον Θανάση Σγούρο, Γραμματέα της ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα παρέμβει ο Νίκος Ζώκας, πρόεδρος της ΕΔΥΕΘ.

-- Στις 6 μ.μ. στο cafe bar «Stretto» στο Κιλκίς, με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο ΚΑΠΗ της Αγυιάς (Νίκου Καζαντζάκη 21) στην Πάτρα, με ομιλητή τον Ν. Καραθανασόπουλο.

Τετάρτη 15/11

-- Στις 7 μ.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» στη Σταυρούπολη. Θα μιλήσει ο Γρ. Κλιγκόπουλος και θα ακολουθήσει παρέμβαση από τον Δημήτρη Μαβίδη - Πέσιτς, δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη», για «τα fake news του πολέμου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ