Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
Ο δήμος μπορεί να πάει σε αγωνιστικά χέρια

Το μήνυμα ότι ο λαός του Τυρνάβου μπορεί να ενισχύσει μαζικά τη «Λαϊκή Συσπείρωση» παντού, ότι μπορεί να εκλεγεί μια νέα δημοτική αρχή που στέκεται στο πλευρό του, δίνοντας μάχες για τα δικαιώματα και τις ανάγκες του, ενάντια στην πολιτική του «πάμε κι όπου βγει», έστειλε η μαζική και μαχητική συγκέντρωση που έγινε στον Τύρναβο το βράδυ της Τετάρτης.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Στέλιος Χατζηκράχτης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Στέλιος Τσικριτσής, υποψήφιος δήμαρχος. Ακόμα, σε κλίμα ενθουσιασμού παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν η Μαρία Γαβαλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας, και ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ.

Στην ομιλία του ο Στέλιος Χατζηκράχτης σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαστε πάλι εδώ, στο σημείο αναφοράς των κινητοποιήσεων των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων του δήμου μας, όπου με μπροστάρηδες τους υποψήφιους συμβούλους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ανάβουν τις μηχανές από τα τρακτέρ τους για να πάνε στα μπλόκα και να διαμαρτυρηθούν επειδή θέλουν να ζήσουν αξιοπρεπώς. Είμαστε απόψε εδώ, στην πλατεία του Τυρνάβου, να σας καλέσουμε να ενισχύσετε τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης", για να εκλέξουμε περισσότερους συμβούλους στην Περιφέρεια έτσι ώστε να γίνει πιο δυνατή η φωνή μας, αλλά και για να εκλέξουμε νέο δήμαρχο τον αγωνιστή Στέλιο Τσικριτσή».

Πάμε αλλιώς! Στρίβουμε το τιμόνι. Μπορούμε να εκλέξουμε περισσότερους δημάρχους αγωνιστές

Ο Στέλιος Τσικριτσής στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Εμείς σας κοιτάμε με εμπιστοσύνη. Ξέρουμε ότι ψάχνεστε, ότι προβληματίζεστε. Αυτό μας έδωσε όλο αυτό το διάστημα η σταθερή επικοινωνία μας μαζί σας. Αυτό μας λέτε. Οτι θέλετε έμπρακτα μια δημοτική αρχή που θα παλεύει μαζί με τον λαό, που δεν θα συμβιβάζεται με το ασφυκτικό πλαίσιο.

Που δεν θα αφήνει σε χλωρό κλαρί κυβερνήσεις και επιτελεία ή εκλεγμένους "μπροστινούς" κυβερνήσεων και αστικών κομμάτων που αναλαμβάνουν ρόλο πυροσβέστη στις λαϊκές αντιδράσεις και διεκδικήσεις.

Πάμε αλλιώς! Στρίβουμε το τιμόνι. Υπάρχει διέξοδος. Μπορούμε να εκλέξουμε περισσότερους δημάρχους αγωνιστές.

Υπάρχει παράδειγμα που "πάει αλλιώς". Είναι η δημοτική αρχή Πάτρας που χρόνια τώρα δίνει μεγάλες μάχες μέσα σε ένα εχθρικό νομικό πλαίσιο! Που κερδίζει μάχες γιατί δεν υποχώρησε. Ετσι κατακτήθηκε ο λαός και οι φτωχοί επαγγελματίες της Πάτρας να πληρώνουν πολύ λιγότερα τέλη σε σχέση με άλλους δήμους! Ετσι κατακτήθηκε να πληρώνουν πολύ περισσότερο στον δήμο οι μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Ετσι κατάφερε να βάλει φρένο στο πάρτι εκατομμυρίων ευρώ που στήνουν αλλού δήμοι και Περιφέρειες με εργολάβους, με τα χρήματα του λαού!

Ζητάμε την ψήφο σας με το μέτωπό μας καθαρό! Ζητάμε να μας πάτε στον δεύτερο γύρο των εκλογών γιατί τα χέρια μας είναι καθαρά.

Σας θέλουμε μαζί μας στον αγώνα, συλλογικά, κανένας μόνος.

Δήμος Τυρνάβου σε αγωνιστικά χέρια, δήμος διεκδίκησης, δήμος αντιπολίτευσης και πάλης!

Πιο πολλοί εκλεγμένοι στην Περιφέρεια και στους δήμους σημαίνει ότι θα είστε πιο δυνατοί εσείς, πιο δυνατός ο λαός μας!

Δίνουμε τη μάχη μας ως την τελευταία στιγμή, σπίτι σπίτι, πόρτα πόρτα, όλοι στον αγώνα!».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Φιέστα εμπαιγμού των πλημμυροπαθών η σύσκεψη(2024-01-12 00:00:00.0)
Στη μάχη του β' γύρου και στον Τύρναβο(2023-10-09 00:00:00.0)
Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 50 υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»(2023-07-04 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ(2023-03-14 00:00:00.0)
Αισιόδοξο μήνυμα από την προεκλογική συγκέντρωση(2019-05-24 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ