Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Οι νέοι ψηφίζουν «Λαϊκή Συσπείρωση» για να παλέψουν για τα όνειρά τους

Σε συγκέντρωση νεολαίας που διοργάνωσε η ΚΝΕ μίλησαν το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Αμπατιέλος, υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, και ο Βασίλης Πύρρος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η συγκέντρωση έστειλε το μήνυμα οι νέοι να ψηφίσουν «Λαϊκή Συσπείρωση» «γιατί είμαστε νέοι, έχουμε όνειρα και θα τα παλέψουμε! Γιατί δεν ανεχόμαστε εργάτες, όπως χτες με το νέο εργοδοτικό έγκλημα στη γειτονιά μας, να μη γυρνάνε στο σπίτι τους!

Γιατί φτάνει πια με το "πάμε κι όπου βγει". Εχουμε κουραστεί να βλέπουμε τις κυβερνήσεις και τους δήμους να μην παίρνουν κανένα μέτρο για τη ζωή και την ασφάλειά μας. Στις βροχές πνιγόμαστε και στις φωτιές καιγόμαστε!

Γιατί περισσότεροι εκλεγμένοι αγωνιστές δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι ένα ισχυρό στήριγμα για όλους εμάς που οργιζόμαστε με την κατάσταση που επικρατεί, με τα εμπόδια που υψώνονται συνεχώς μπροστά μας στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά, στην προσπάθειά μας να αξιοποιούμε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας.

Γιατί δεν τσιμπάμε με όλους αυτούς που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση στον Πειραιά, δηλαδή τη δημοτική αρχή Μώραλη και την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, που εδώ και 9 χρόνια τα "βρίσκουν", ξαφνικά να το παίζουν υπερκομματικοί και ανεξάρτητοι».


«Στηρίζουμε τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και τους αγώνες της για να δυναμώσει η διεκδίκηση προς όφελος του λαού και της νεολαίας του Πειραιά. Για την αξιοποίηση ελεύθερων χώρων και οικοπέδων και όχι την παράδοσή τους στο κεφάλαιο για να τα τσεπώνουν οι λίγοι (όπως το στρατόπεδο στην Παπαδογιώργη, η ΚΥΔΕΠ, η ΧΡΩΠΕΙ, τα Βοτσαλάκια). Η "Λαϊκή Συσπείρωση" είναι δύναμη που απαιτεί αναβάθμιση όλων των υποδομών στον Πειραιά, ανθρώπινα και σύγχρονα σχολεία, να ανεγερθεί άμεσα φοιτητική εστία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, μέτρα πρόληψης από τις φυσικές καταστροφές. Να γεμίσουν οι κάλπες με γαρύφαλλα της ελπίδας και του αγώνα, να δυναμώσει η "Λαϊκή Συσπείρωση" παντού», επισημάνθηκε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ