Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Εμπαιγμός η πρόσληψη... τριών εποχικών στο Δασαρχείο

Την προκήρυξη δύο θέσεων δασολόγων και μίας δασοπόνου ανακοίνωσε το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης, με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ και διάρκεια έως 8 μηνών.

Σε δήλωσή του, ο Σάββας Δευτεραίος, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σχολιάζει ότι από μόνα τους ο αριθμός και η χρονική διάρκεια απασχόλησης αποτελούν εμπαιγμό μπροστά στις αυξημένες ανάγκες στελέχωσης των υπηρεσιών του Δασαρχείου, ειδικά μετά την εκτεταμένη καταστροφή από τις τελευταίες πυρκαγιές και ενώ οι επιστήμονες προειδοποιούν για ενδεχόμενες εκδηλώσεις πλημμυρών.

«Καλούμε τον λαό της περιοχής να μην εφησυχάζει και με τη δράση του και τον αγώνα του να απαιτήσει τα απαραίτητα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας χωρίς καμία εμπλοκή ιδιωτών, τη στελέχωση των αρμόδιων υπηρεσιών με τα απαραίτητα μέσα και προσωπικό, την αποζημίωση στο 100% όσων επλήγησαν χωρίς όρους και προϋποθέσεις», σημειώνει ακόμα και προσθέτει:

«Και αυτός ο εμπαιγμός αποτελεί παράδειγμα επιλεκτικής ανικανότητας του κράτους να μας προστατεύσει και να μας στηρίξει. Στο χέρι μας είναι να στείλουμε μήνυμα! Και αυτό μπορεί να είναι δυνατό, ηχηρό και να τους τρομάξει μόνο αν στις 8 Οκτώβρη γεμίσουν οι κάλπες με χιλιάδες νέα κόκκινα γαρύφαλλα, με τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ