Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ
Περιοδεία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Περιοδεία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε χτες το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Βασίλης Τομπουλίδης. Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Νικήτα Τσαρίδη και Πασχάλη Λόγγο, συζήτησε με λιμενεργάτες μπροστά στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη.

Ο ίδιος κάλεσε τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους στην περίοδο διοίκησης του ΟΛΘ από τον υποψήφιο δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη κατά την οποία προχώρησε ο τεμαχισμός και η παράδοση σε ιδιώτες του φορτοεκφορτωτικού έργου στο λιμάνι, με παράλληλο τσάκισμα των εργασιακών δικαιωμάτων και μείωση των μισθών.

«Ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του ως καλύτερο μάνατζερ του δήμου, προβάλλοντας την περίοδο διοίκησης του ΟΛΘ. Η ίδια πολιτική, της "εργολαβοποίησης" εφαρμόζεται και στον δήμο, όπως στην καθαριότητα με τα ίδια αποτελέσματα, με τις ελλείψεις προσωπικού, οχημάτων, μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της υπηρεσίας», σημείωσε ο Βασίλης Τομπουλίδης, προσθέτοντας πως με την πολιτική απαξίωσης - διάλυσης των υπηρεσιών για την παράδοσή τους σε εργολάβους συμφωνούν και οι 3 υποψήφιοι του αντιλαϊκού μετώπου Ζέρβα, Πέγκα και Αγγελούδη.

Ο Β. Τομπουλίδης κάλεσε σε αποφασιστική εκλογική ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», προκειμένου να δυναμώσει η μοναδική φωνή που βάζει προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών και συγκρούεται με τον πυρήνα της πολιτικής του κεφαλαίου στην πόλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ