Τετάρτη 27 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Σήμερα, Τετάρτη, στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, στις 7.30 μ.μ. (αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου), θα μιλήσουν ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, και ο Χαρίλαος Μπουγάς, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμου. Θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ, στην Ελασσόνα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου, θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας, Δημήτρης Αβρανάς.

-- Στις 6 μ.μ., στο Γεράνι Ρεθύμνου (καφενείο Βερνάδου) και στις 6 μ.μ. στην Επισκοπή Ρεθύμνης (καφενείο «Χόβολη»), θα μιλήσουν αντίστοιχα ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Μανούσος Μανουσογιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνης.

-- Στις 7 μ.μ., στη Σάμο (αίθουσα του ξενοδοχείου «Σάμος»), θα μιλήσουν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και βουλευτής του ΚΚΕ, Σταύρος Τάσσος, και ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Κώστας Τζίχας. Θα παρουσιαστεί μέρος του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και το δήμο Ανατολικής Σάμου.

Την Παρασκευή 29 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ, στο Βελεστίνο, στην αίθουσα του δημαρχείου, θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Αποστόλης Παπαϊωάννου.

-- Στις 7 μ.μ., στη Σάμο (αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιγαίον»), θα μιλήσουν η Δήμητρα Παντάπαση, Γραμματέας της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ, ο Σταύρος Τάσσος, υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου και βουλευτής του ΚΚΕ, η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Βασίλης Κοσμάς, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Σάμου.

Το Σάββατο 30 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στον Τύρναβο, στο Δημοτικό Θέατρο «Μαξίμ», θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Χατζηκράχτης.

Την Κυριακή 31 Μάρτη, στις 6 μ.μ., στη Σέκλιζα Καρδίτσας, θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλης Κρανιάς.

Την Κυριακή 7 Απρίλη, στις 11 π.μ., στη Νέα Ζίχνη, σε εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Γιάννης Στεφανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ζίχνης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ