Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ
Στις 13 Περιφέρειες και σε 261 δήμους η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Ολοκληρώθηκε χτες η κατάθεση των συνδυασμών για τις τοπικές εκλογές του Οκτώβρη.

Οι συνδυασμοί της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κατεβαίνουν στις εκλογές στις 13 Περιφέρειες και σε 261 δήμους σε όλη την Ελλάδα, με τους συνδυασμούς να παρουσιάζονται τις μέρες αυτές σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και έχουν σημαντική απήχηση.

Ξεκινάει έτσι και τυπικά η προεκλογική μάχη για να βγει ενισχυμένη η «Λαϊκή Συσπείρωση» παντού, με περισσότερους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, παίρνοντας τη διοίκηση σε δήμους. Για να δυναμώσει έτσι το μόνο αντίπαλο δέος στην αντιλαϊκή πολιτική που χτυπάει όλο το εύρος της ζωής των εργαζομένων και λαϊκών στρωμάτων και την οποία υλοποιούν πρόθυμα στους δήμους και τις Περιφέρειες οι εκλεκτοί των ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ. Απέναντι στο εχθρικό για τον λαό αστικό κράτος που υλοποιεί ενιαία την πολιτική προς όφελος του κεφαλαίου σε δήμους - Περιφέρειες - κεντρική κυβέρνηση. Για να πάρει απάντηση η πολιτική που πετσοκόβει τη χρηματοδότηση στους δήμους και στο όνομα της «ανταποδοτικότητας» λεηλατεί εκ νέου τα λαϊκά εισοδήματα. Να φάνε τα μούτρα τους όλοι όσοι υποστηρίζουν με θέρμη τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και με αυτές τις προτεραιότητες αφήνουν στο περιθώριο σημαντικά έργα για τις λαϊκές ανάγκες. Ολοι όσοι καταπίνουν αμάσητες και υλοποιούν πρόθυμα όλες τις αντεργατικές κατευθύνσεις, όπως η γενίκευση των «ελαστικών» και προσωρινών σχέσεων εργασίας στους εργαζόμενους. Αυτοί που δηλώνουν «παρών» σε καθετί που χτυπάει τη ζωή μας και «απών» στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του λαού και της νεολαίας διότι «δεν είναι στο πεδίο ευθύνης τους».

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τα ψηφοδέλτια που τα απαρτίζουν αυτοί που γνωρίζει ο λαός από τη δράση και την αγωνιστική τους στάση και όχι τους «γνωστούς» που τον ξεχνάνε την επομένη των εκλογών για να συνεχίσουν το αντιλαϊκό τους έργο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ