Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη μάχη για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε μαχητικό και αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, η σύσκεψη των υποψηφίων στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας

Σε κλίμα μαχητικής αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η σύσκεψη των υποψηφίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Εισηγητικά ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης, απηύθυνε κάλεσμα «σε κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο, που βλέπει τη ζωή και τις ανάγκες του να θυσιάζονται πότε στα πλημμυρισμένα, στα καμένα και σεισμόπληκτα και πότε στις ράγες του θανάτου στα Τέμπη, σε καθέναν που οργίζεται από την ακρίβεια, τη μείωση του εισοδήματός του, την ανεργία, το ξεκλήρισμα των αγροτών από τη γη τους, να παρακάμψει τις ψεύτικες υποσχέσεις, τους εκβιασμούς, τα εμπόδια του ληστρικού εκλογικού συστήματος. Να μην ψάχνει τις μικροδιαφορές των άλλων συνδυασμών αντιλαϊκής κοπής, αλλά να κάνει και στην Περιφέρεια και στους δήμους την πραγματική διαφορά, ψηφίζοντας τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης", στα οποία συμμετέχουν μέλη του ΚΚΕ και άλλοι αγωνιστές που συμπαρατάσσονται μαζί του, που πρωτοστάτησαν στους κοινωνικούς αγώνες. Είμαστε η μόνη δύναμη που μπορούμε αποδεδειγμένα να υπερασπιστούμε τον λαό μέσα από τους καθημερινούς αγώνες, αλλά και να ηγηθούμε μιας τέτοιας πορείας ριζικών αλλαγών υπέρ του λαού, γι' αυτό απαιτείται η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, και των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε Περιφέρεια και δήμους».

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην ΠΕ Λάρισας


Αθανασιάδης Θανάσης, γιατρός παθολόγος ογκολόγος. Διετέλεσε επιστημονικός υπεύθυνος και συντονιστής διευθυντής του Τμήματος Παθολογικής Ογκολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μέχρι τον Δεκέμβρη του 2022, όταν συνταξιοδοτήθηκε. Διατέλεσε αντιπρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσηλευτηρίων και ΚΥ Λάρισας και του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Αργυρίου - Κωστή Σωτηρία (Ρούλα), συνταξιούχος νηπιαγωγός. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση μέσα από συλλόγους εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Διατέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Πολιτείας της Λάρισας. Είναι μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας της ΕΕΔΥΕ και ενεργό μέλος του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου της Λάρισας.

Γελαλής Δημήτρης, αυτοαπασχολούμενος οικοδόμος. Διετέλεσε πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού - Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «ΦΛΟΓΑ».

Γερογιάννη Ειρήνη, οικονομολόγος, αυτοαπασχολούμενη λογίστρια.

Γκουνέλας Σωτήρης, αυτοαπασχολούμενος περιπτερούχος. Μουσικός και αθλητής πολεμικών τεχνών και ορειβασίας.

Ιωάννου - Λαμπρούλη Μαρία, γιατρός παθολογοανατόμος. Διευθύντρια του Εργαστηρίου Παθολογικής Ανατομικής του ΠΠΝΛ. Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Καζαντζίδης Περικλής, έμπορος, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας.

Καμπέρη Φανή, φαρμακοϋπάλληλος. Μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Φαρμακοϋπαλλήλων Λάρισας, του ΔΣ της Ενωσης Γονέων Λάρισας και του ΔΣ της Ενωσης Γυναικών Λάρισας (μέλους της ΟΓΕ).

Καραμπάλιος Θανάσης, επαγγελματίας δημιουργός κόμικς - σκιτσογράφος.

Καρυώτη Κυριακή (Κική), φιλόλογος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλίας, του ΔΣ της Ενωσης Γονέων Λάρισας και του ΔΣ της ΟΓΕ.

Κατή Αρτεμις, ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα της τεχνολογίας. Μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας.

Κατσανούλης Γιάννης, μουσικός, καθηγητής κλασικής και ηλεκτρικής κιθάρας στη Μουσική Σχολή του δήμου Κιλελέρ.

Καψάλης Γιάννης, γεωπόνος εκτιμητής στον ΕΛΓΑ. Μέλος του Υπηρεσιακού - Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ.

Κοδέλας Παναγιώτης, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Κουμαντζέλης Θανάσης, συνταξιούχος, πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας.

Κοντοπούλου Λαμπρινή, διαιτολόγος - διατροφολόγος. Στο εργαστηριακό διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κοντός Γιάννης, δρ. πολιτικός μηχανικός του ΑΠΘ με ειδικότητα στη βέλτιστη διαχείριση υδατικών πόρων, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Συμβασιούχων Ερευνητών/τριών και Διδασκόντων Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης.

Λιόλιος Πάρις, εργαζόμενος στη γαλακτοβιομηχανία «Ολυμπος».

Λίτσα Ευαγγελία, συνταξιούχος νοσηλεύτρια.

Μπακούλας Χαράλαμπος, συνταξιούχος γεωπόνος.

Μπαλασούλης Δαμιανός, δικηγόρος, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων. Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Λάρισας της ΚΝΕ.

Μπουζή Εμμανουέλα, αρχαιολόγος στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Εκτάκτων ΥΠΠΟ Β. Ελλάδας.

Μπίκας Χρήστος, εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Λάρισας.

Μπουμπίτσα Βάσω, ηλεκτρολόγος μηχανικός ΠΕ στον δήμο Λαρισαίων.

Νούσιας Παναγιώτης, οικοδόμος. Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Οικοδόμων Ελασσόνας και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας. Είναι ενεργός ποδοσφαιριστής του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Ντάντης Αχιλλέας, αγρότης. Πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Γαλήνης και αγροτοσυνδικαλιστής.

Ούντρια Ευαγγελή (Λίτσα), συνταξιούχος εκπαιδευτικός Γαλλικής Φιλολογίας.

Πακάκη Στέλλα, ελεύθερη επαγγελματίας στο εμπόριο στην Ελασσόνα. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Γενικού Λυκείου Ελασσόνας και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Δήμου Ελασσόνας.

Παπαστεργίου - Λιάκουρη Δήμητρα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας.

Ράπτης Νικόλαος, συνταξιούχος υπάλληλος του δήμου Λαρισαίων.

Σακοράφας Γιώργος, αγρότης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμπελώνα.

Σίμου - Μπάρκα Μαρία, συνταξιούχος λογίστρια.

Σκόκας Γιάννης, πρόεδρος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ και μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Δήμητρας.

Τέλιου Μαρία, συνταξιούχος. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Βοηθητικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας και του Παραρτήματος Λάρισας του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών.

Τσιλοφύτη Κατερίνα, εργάζεται στον ΕΦΚΑ ως υπάλληλος Διοικητικού / Οικονομικού. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΦΚΑ Λάρισας και εκλεγμένη αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία ΠΟΣΕ ΕΔΚΑ.

Φώσκολος Ανδρέας, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διευθυντής του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας - Εκτροφής Μηρυκαστικών Ζώων.

Χατζή Ελένη, αρχιτέκτονας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λάρισας και του ΔΣ του Μουσείου Αμπελακίων περιόδου 1940 - 1949.

Χατζηκράχτης Αστέριος, εκπαιδευτικός μαθηματικός στην ιδιωτική Εκπαίδευση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ