Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 - Κυριακή 13 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέντε οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία

Ενας Κροάτης, ένας Αλβανός και τρεις Ελληνες είναι οι βασικοί ύποπτοι για τον θανατηφόρο τραυματισμό του 29χρονου. Οι 105 συλληφθέντες κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, με την εισαγγελέα να ασκεί σε βάρος τους ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και επτά πλημμελήματα. Ανάμεσα στους δεκάδες συλληφθέντες υπάρχουν πέντε που θεωρούνται από τις αρχές ως βασικοί ύποπτοι για το θανατηφόρο χτύπημα εναντίον του 29χρονου. Πρόκειται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, για έναν Κροάτη, έναν Αλβανό και τρεις Ελληνες.

Ο Αλβανός και ο Κροάτης κατά τη σύλληψή τους είχαν πάνω τους αναδιπλούμενους σουγιάδες με αίμα και αμέσως διαχωρίστηκαν από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, ως ύποπτοι για τη δολοφονία. Οι δύο από τους Ελληνες είναι οργανωμένοι οπαδοί ελληνικής ομάδας και έχουν βαρύ ποινικό μητρώο.

Ο πρώτος βασικός ύποπτος είναι 27 ετών, έχει συλληφθεί 4 φορές. Τον Μάρτη του 2022, το όνομά του εμφανίζεται και πάλι σε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, με αρχηγό γυναίκα, η οποία οργάνωνε επιδρομές, κλοπές και επιθέσεις σε συνδέσμους. Ομως, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη, η οποία αναβλήθηκε πριν λίγους μήνες. Ο δεύτερος βασικός ύποπτος είναι επίσης Ελληνας, 27 ετών, και είχε συλληφθεί πέρσι για συμμετοχή σε επεισόδια. Ο τρίτος αναζητείται. Εχει ταυτοποιηθεί από αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες δήλωνε την παρουσία του αλλά και τη συμμετοχή του στη συμπλοκή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ